Yeni Honda HRV ne zaman satışa sunulacak? Honda Türkiye tarafından resmi açıklama yapıldı!

2021 Honda HRV ne zaman geliyor?
2021 Honda HRV ne zaman geliyor?

Yeni Honda HRV ne zaman satışa sunulacak? Honda Türkiye tarafından resmi açıklama yapıldı! 2022 Honda HRV ne zaman geliyor?

Instagram Hesabım

e: HEV hibrit güç aktarma sistemine sahip olan HR-V’nin üçüncü jenerasyonu, büyüyen yapısı ve önemli ölçüde iyileştirilmiş konfor seviyesiyle sınıfının en iyi iç mekan genişliğini sunan model olurken coupe SUV tarzıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeni nesil HR-V e: HEV, kompakt ve coupe esintisine sahip tasarımıyla son derece özgün bir SUV duruşu sergilerken Honda’nın en güncel modellerinde uyguladığı fonksiyonellik kavramlarını izleyerek sade ve modern tasarım felsefesini yansıtıyor. İddialı bir tasarıma sahip ön ızgarası ile dikkat çeken yeni HR-V’de daha korunaklı bir iç mekan için yapılan daha keskin ve dikey kenar tasarımları da göze çarpıyor. Ortası alçak ve düz motor kaputu ile A sütunlarının alt noktasıyla bütünleşen güçlü omuz çizgisi gibi detayları HR-V’nin SUV görünümünü güçlendirerek daha güvenli bir görünüm sağlıyor.

Fiyatı 300 bin TL’nin altında olan 2022 model 0 kilometre otomobiller hangileri? Bugün hazırladım!

Dış görünümünde olduğu gibi iç mekan tasarımında da kullanılan kaliteli malzemeleri, modern görünümlü döşemeleri ve dokunma hissi uyandıran yumuşak malzemeleriyle Premium SUV hissini arttırıyor. İç mekanda modern ve minimalist bir tasarım yaklaşımı uygulanan yeni HR-V’de, yatay hareketli gösterge paneli ve büyük bir özenle konumlandırılan unsurlar düzenli, ferah ve Premium bir iç mekan görünümünü beraberinde getiriyor. Kabin içerisindeki ön konsolun üst köşelerine yerleştirilen L şeklindeki havalandırma ızgaraları, temiz bir hava perdesi oluşturarak yeni hava dağıtım sistemiyle iç mekandaki ferahlığı daha da arttırıyor.

Yeni HR-V’nin konfor sunan bir diğer tasarım özelliği ise Sihirli Koltuk fonksiyonu. Honda’nın, yeni HR-V’de hibrit güç aktarma sistemini ve yakıt deposunu doğru konumlandırması sayesinde koltukların zemine katlama veya yukarı kaldırma yoluyla elde edilen bagaj derinliği şaşırtıcı ölçüde rahatlık sunuyor.

Honda’nın e: HEV hibrit teknolojisi, hızlı tepki veren performans, etkileyici yakıt verimliliği ile sorunsuz ve keyifli bir sürüş deneyimi sunacak deniyor. 1,5 litrelik bir i-VTEC benzinli motora bağlı iki kompakt, güçlü elektrik motorundan oluşan sistem 96 kW (131 PS) güç ve 4,500 rpm’de 253 Nm tork üretiyor. Honda yeni HRV sadece hibrit motorla satılmayacak. Hibrit desteği olmayan önden çekişli 1.5 atmosferik motor seçeneği de araçta yer alacak.

Ne zaman satılacağı Honda Türkiye tarafından resmi olarak açıklandı: Yeni Honda HRV Mart ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.

Bu haber elektrikli Dacia Spring satın almak isteyenleri üzecek! En ucuz elektriklinin geliş tarihi değişti!

Araba Habercisi Şubat 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 37. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 37. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

2022 Honda HRV ne zaman geliyor?

2021 Honda HRV ne zaman geliyor?

2022 Honda HRV ne zaman geliyor?

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba