Yeni Range Rover Evoque Türkiye’de Kaç Para?

Yeni Range Rover Evoque, Yeni Evoque, 2020 Evoque, Borusan Oto Yeni Evoque, Yeni Evoque Kaç Para?

Range Rover Evoque Euro NCAP güvenlik testlerinde 5 yıldız almayı başarmıştı. Aldığı güvenlik seviyesi puanıyla, en rafine, yetenekli ve güvenli lüks kompakt SUV ünvanına da sahip olmuştu. Yeni Evoque Borusan Otomotiv Bayilerine geldi, fiyatı da belli oldu. En Güvenli Kompakt SUV. Yeni Evoque Kaç Para? Bugüne kadar 772 binden fazla küresel satış rakamı ve 217’den fazla uluslararası ödülle lüks kompakt SUV pazarında iddialı Yeni Range Rover Evoque, Türkiye’de 2.0 litre 150 HP ve 2.0 litre 180 HP’lik dizel motor seçenekleriyle satışa sunulacak.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Yeni Range Rover Evoque Kaç Paradan Satışa çıktı? Yeni Evoque Kaç Para?

Bugün itibariyle (8 Şubat) Range Rover Evoque Borusan Otomotiv bayilerinde satışa sunuldu. Yeni Evoque için Borusan Otomotiv 701 bin TL başlangıç fiyatı açıkladı. 2020 Evoque’nin motor kaputunun altında 2 litre 180 beygir güç üreten dizel motor yatıyor. Bu motora oldukça başarılı çalışan 9 ileri oranlı otomatik şanzıman eşlik ediyor. Yeni Range Roveo Evoque satın alacaklar 6 farklı donanım paketi arasından seçim yapabilecek.

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Yeni Range Rover Evoque Euro NCAP Çarpışma testi sonucu nasıl?

94 puanlık yetişkin koruma seviye puanıyla kompakt SUV segmentindeki en yüksek puanı aldı. Ayrıca 94 puan bugüne kadar Jaguar Land Rover araçları içerisindeki de en yüksek puan olarak göze çarpıyor. Çocuk yolcu koruma seviyesi puanı da 87 olarak kaydedildi. Bu puanlar sonucunda Range Rover Evoque, Land Rover’ın Range Rover Velar ve Discovery modelinden sonra Euro NCAP testinden 5 yıldız alan son modeli oldu.

Toyota Corolla HB Hibrit 180 HP Bu Ay Sonunda Geliyor!

Land Rover’ın Evoque modeli oldukça yüksek güvenlik donanımları sunuyor. Acil destek fren sistemi, şerit takip asistanı, park asistanı ve geri görüş kamerası standart olarak sunuluyor. Bu standart donanımlara opsiyonel olarak iki farklı paket eklenebiliyor. Park paketi olarak adlandırılan opsiyonel sistemde park asistanına ek olarak seçilebiliyor. Bu paket sayesinde 360 derece görüş, geri trafik ekranı ve park alanından çıkış asistanı sistemleri geliyor. Diğer opsiyonel paket ise Sürüş Paketi. Sürüş paketiyle beraber adaptif hız sabitleme, kör nokta uyarı sistemi ve yüksek hızlarda acil destek fren sistemi güvenliği artıran sistemler olarak sunuluyor.

Jaguar Land Rover’ın global ürün pazarlama direktörü Finbar McFall yaptığı açıklamada, Range Rover Evoque modeline ekledikleri son teknolojilerle birlikte güvenliği en üst seviyeye çıkardıklarını ve Euro NCAP testinden de yüksek bir puanla 5 yıldız aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba