Fiat Motor Sporları zorlu Hitit Rallisi’ni Kategorisinin Lideri Olarak Tamamladı! Egea yine başardı!

Fiat Motor Sporları Hitit Rallisi
Fiat Motor Sporları Hitit Rallisi

Fiat Motor Sporları zorlu Hitit Rallisi’ni Kategorisinin Lideri Olarak Tamamladı! Egea yine başardı! Fiat Motor Sporları Hitit Rallisi.

Instagram Hesabım

Fiat Motor Sporları, 2021 Demir Berberoğlu Sezonu kapsamında düzenlenen, Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası ikinci yarışı Hitit Rallisi’ni iki çeker ve Sınıf 4’te birincilikle tamamladı.

Tofaş çatısı altındaki Fiat Motor Sporları, Egea ile 3-4 Temmuz tarihlerinde Kahramankazan Belediyesi destekleriyle, Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) tarafından organize edilen 47’nci Hitit Rallisi’ni başarıyla tamamladı. “Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Otomobili” Fiat Egea’nın ralli versiyonu ile yarışan Fatih Kara ve Bilge Ayan, iki gün boyunca 84 km’si özel etap olmak üzere; 334 km. uzunluğundaki asfalt zeminli parkurda mücadele ederek, Sınıf 4’ün ve önden iki çeker kategorisinin galibi oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Fiat Motor Sporları Takım Direktörü Koray Kafkas “Egea yarış otomobilimizin sınıf dört için özel olarak hazırlanan versiyonu üzerine çalışmalarımız devam ediyor. İddialı bir otomobil geliştirebilmek için Tofaş ArGe ile yoğun bir çaba içindeyiz. Fiat Motor Sporları Takımı olarak Türkiye’nin göz bebeği olmuş Egea’nın nasıl yarış otomobiline evrilebileceği konusunda çok yol kat ettik. 12 yıllık aranın ardından yeniden düzenlenen Hitit Rallisi’nde elde ettiğimiz sonuç, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. 2021 sezonu boyunca otomobilimizi geliştirerek, sınıfının en iddialı otomobillerinden biri olması için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Fiat Motor Sporları Takımı, sezona 7-8 Ağustos tarihlerinde, zorlu asfalt etaplarıyla bilinen 45’inci Yeşil Bursa Rallisi ile devam edecek.

İkinci el araç fiyatları yüzde 5 arttı! Eylül ayına kadar yüzde 7 daha fiyat artışı beklentisi ortaya çıktı!

Araba Habercisi Dergisi’nin Temmuz 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Temmuz 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 30. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 30. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Temmuz 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Temmuz 2021 Sayısında neler var?

Yeni Honda Civic Sedan modelinin fiyatı açıklandı.

Yerli Üretim Hyundai Bayon Türkiye’de satışa sunuldu.

İşte Yeni Kia Sportage. SUV sınıfında işler değişiyor.

Türkiye’de üretilen en güçlü araç: Hyundai i20 N ortaya çıktı.

Makyajlanan Opel Grandland ne zaman satılacak?

Coupe SUV Renault Arkana Hibrit çok iddialı geliyor.

Toyota Camry Hibrit Türkiye’de satışa sunuldu.

Elektrikli Renault Megane modeli tanıtılmaya başladı.

İşte yeni Volkswagen Multivan. Gelecek modellerden izler taşıyor.

Volkswagen T-Cross Türkiye’de ne zaman satılacak?

Opel Mokka Test: Küçük SUV sınıfına hareket geldi.

Ford Puma Test: Karizması gerçekten çok farklı.

MG ZS EV Test: O bir elektrikli SUV.

Renault Zoe Test: Benzin istasyonunun yolunu unuttum.

Fiat Motor Sporları Hitit Rallisi.

Fiat Motor Sporları Hitit Rallisi

Fiat Motor Sporları Hitit Rallisi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba