Honda Civic Type R Makyajlandı

Honda Civic Type R Makyajlandı.
Honda Civic Type R Makyajlandı.

Honda Civic Type R, Yeni Civic Type R, 2020 Civic Type R. Honda, yeni Civic Type R’nin ilk görüntüsüyle yeni yıla hızla bir giriş yaptı. Honda Civic Type R Makyajlandı.

Araba Habercisi Dergisi

Youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Honda Civic Type R 2020 Makyajlı.

Honda, güncellenmiş 2020 Civic Type R yüksek performanslı hatchback’e ilk bakışla yeni yıla hızlı bir giriş yaptı. Makyajlı Honda Civic Type R Tokyo Otomobil Fuarı’nda gösterildi. Makyajlanan Honda Civic Type R elden geçirilen tasarım detaylarının yanında geliştirilmiş aerodinamik performans ve Honda Sensing  güvenlik teknolojileriyle dikkat çekiyor. Honda Civic Type R’ın fren sistemi de elden geçirilerek eskisine göre çok daha iyi sonuçlar ortaya koyacak bir performansa sahip oldu. Daha fazla sürüş konforu için süspansiyon sistemi de elden geçirilirken yönlendirme kabiliyetinin de daha iyi olması sağlanmış. Honda Civic Type R güncel versiyonda olduğu gibi 2.0 litrelik direkt enjeksiyonlu, turboşarjlı ve 4 silindirli olan bir motordan gücünü alıyor.

Honda Civic Type R Makyajlandı.

Egzozdan Çıkan Duman Renginin Anlamı Nedir?

2020 Honda NSX Yeni Renk Seçeneği de açıklandı.

Honda’nın spor otomobil konusunda zirvesi olan üç motorlu hibrid Honda NSX süper otomobil de 2020 için bir güncelleme aldı. İddialı araç yeni bir ‘Indy Yellow Pearl II’ boya rengiyle satışa sunulacak. Bu renk mirası daha önce Avrupa’daki orijinal ikonik NSX ve S2000 modellerinde kullanılmıştı.

2020 Honda NSX Yeni Renk
2020 Honda NSX Yeni Renk

Gösterge Tablosundaki İkaz Işıkları Ne Anlama Geliyor?

Honda Civic Type R Makyajlandı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba