Volkswagen Davacı Alman Tüketicilerle Masaya Oturuyor!

Volkswagen Emisyon, VW Emisyon. Volkswagen tarafından yapıldığı söylenen açıklamada, kendilerine dizel otomobillerinden kaynaklanan yüksek emisyon nedeniyle dava açan Alman araç sahipleri ile bir anlaşmanın görüşüleceğini belirtti. Volkswagen Emisyon Davaları Almanya.

Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Youtube Kanalımız.

Volkswagen tarafından yapıldığı söylenen açıklamada, “Volkswagen ve Alman Tüketici Örgütleri Federasyonu olası bir anlaşmayla ilgili tartışmalara girmeyi kabul etti. Tartışmalar çok erken bir aşamada ve çözüme yol açacaklarına dair bir garanti yok. Her iki taraf da görüşmelerin gizli kalması konusunda anlaştı” denilmiş.

Volkswagen Emisyon Davaları Almanya.

Aston Martin Helikopter Bugün Tanıtıldı!

2020 Opel Insignia Tanıtılıyor.

Opel Insignia, Yeni Opel Insignia tanıtıldı, 2020 Opel Insignia tanıtıldı, Yeni Opel Insignia Yorumları, 2020 Opel Insignia yorumları, Yeni Insignia fotoğrafları. Makyajlı Opel Insignia merakla beklediğim araçlardan biri. Beklediğim gün geldi ve Yeni Opel Insignia gösterildi. İddialı bir makyaj gören araç 10-19 Ocak 2020 tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan Brüksel Otomobil Fuarı’nda tüm detaylarıyla tanıtılacak. Hemen ardından da satışa sunulacak. Opel Insignia 2020 Tanıtımı Yapılıyor.

Sizi bilmiyorum ama makyajlı Opel Insignia yerini alacağı modele göre bence başarılı bir şekilde elden geçirilmiş. Ben bu arabanın tasarımını makyajlasaydım neresine müdahale ederdim diye düşündüğüm her yerine küçük ama etkili dokunuşlar yapılmış. Elbette radikal bir değişim söz konusu değil ama bu değişim daha keskin hatlara sahip olması konusunda etkili olmuş. Aslında ağlak suratlı bir ifadeye sahip olmasının en önemli nedeni logo çıtası olarak ön plandaydı. Buna ızgaranın basit görünen tasarımı da eşlik ediyordu. Benim için sadece bu çıtanın değişmiş olması bile yeterli ? Eskisine göre daha düz bir hatta sahip olan yüzü far tasarımıyla da belirgin bir çizgi şeklinde desteklenmiş.

Yazının devamı için tıklayın.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba