Haziran Ayında Satışa Sunulması Beklenen Volkswagen T-Cross SUV’un Özellikleri Neler?

Volkswagen T-Cross, VW T-Cross, Volkswagen T-Cross TDI, VW T-Cross TDI DSG, Volkswagen SUV. Volkswagen TCross Dizel Otomatik Geliyor. Volkswagen T Cross Dizel.

Başlangıçta 95 beygirlik ve 115 beygirlik 1.0 litrelik üç silindirli TSI motoru kullanan Volkswagen T-Cross dizel otomatik seçeneğine de sahip oldu. Volkswagen T Cross Dizel Otomatik.

Instagram Hesabım

Çok yönlü T-Cross bir yıldan az bir sürede yeni motoru ile çok daha fazla müşteriyi memnun etmeyi başardı. Başlangıçta 95 beygirlik ve 115 beygirlik 1.0 litrelik üç silindirli TSI motorlar kullanılmıştı. Şimdi bunlara ek olarak 1.6 litrelik 95 beygirlik dizel de seçenekler arasına dahil oldu. Volkswagen TCross Dizel Otomatik Geliyor. Bu motor seçeneğiyle Volkswagen, Türkiye’de en iddialı olacak SUV modeline de sahip olmuş olacak. Dizelin yanına güçlü karakterli 1.5 litre benzinli 150 beygirlik ünite de eklendi.

Volkswagen T-Cross 1.6 TDI DSG özellikleri neler?

Manuel şanzımanlı otomobil için 0-100 km/s hızlanma 11.9 saniyedir, DSG şanzımanlı otomobil ise 100 km/s hıza 12.5 saniyede ulaşıyor. Volkswagen SUV ailesinin en yeni üyesi T-Cross’un Euro 6 uyumlu 95 HP, 1.6 litrelik TDI motoru ülkemizde de yakından tanınan bir ünite.

Volkswagen T-Cross turbo benzinli otomatik özellikleri neler?

Daha güçlü olan 1.5 litrelik turbo motor seçeneği de yenilikler arasında. Volkswagen T-Cross 0-100 km/s hızını 8.5 saniye içinde tamamlıyor. Aracın maksimum hızı ise elektronik olarak 200 km/s olarak sınırlandırılmış. Bu yeni motor, SEL ve R-Line donanımlarında sunulacak ve sadece 7 ileri DSG şanzıman ile satışa sunulacak. 150 beygir gücü ile gerçekten çok iddialı.

Volkswagen SUV serisinin bir parçası olan T-Cross, yakında piyasaya sürülecek olan T-Roc Cabriolet, yeni T-Roc R performans SUV ve yakın zamanda yenilenmiş olan Touareg serisi ile sürekli genişleyen bir aileye katılıyor.

2020 model arabalar ne zaman gelecek? Haziran ayında yeni otomobiller Türkiye’ye geliyor!

Volkswagen T-Cross Avrupa’da kaç para?

Volkswagen T-Cross ürün şefi olan Claire Haynes yaptığı açıklamada, ‘Volkswagen herkes için bir araba yaparak halk arabası yönümüzü yansıtmak istiyoruz. T-Cross farklı değil. Ama çok daha güçlü bir araç isteyenler için üretilmiş bir araç’ dedi. Volkswagen T-Cross Almanya’da 19.250 Euro’dan başlayan etiketle satışa sunuluyor. Bu fiyat T-Cross adı verilen donanım paketi için geçerli. Yine Almanya’da Volkswagen T-Cross Life adı verilen donanım paketiyle 21 bin Euro etiketle satışa sunuluyor. En üst donanım paketi olan Style ile Volkswagen T-Cross 25 bin Euro etikete sahip.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Volkswagen T Cross Dizel Otomatik Geliyor.

Volkswagen T Cross Dizel Otomatik.
Volkswagen T Cross Dizel Otomatik.
Volkswagen T Cross Dizel Otomatik.
Volkswagen T Cross Dizel Otomatik.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba