Yenilenen Fiat Ducato 9 İleri Otomatik Şanzımanıyla Satışa Sunuluyor! Elektriklisi de Var!

Yeni Fiat Ducato Yorumları.
Yeni Fiat Ducato Yorumları.

Yeni Fiat Ducato Ne Zaman Satışa Sunulacak, Elektrikli Ducato, Elektrikli Ticari Araç, Elektrikli Fiat Modelleri, Araç Testleri, haberde. Yeni Fiat Ducato Ne Zaman Satışa Sunulacak? Yenilenen Fiat Ducato 9 İleri Otomatik Şanzımanla Geliyor! Elektriklisi de Var! Yeni Fiat Ducato Yorumları.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Fiat Ducato, ticari araç kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak güçlü donanım ve teknolojik özelliklerle yenilendi. Euro 6D emisyonuna sahip yepyeni 2,3 litre hacimli Multijet 2 motoruyla tanıtılan Ducato, 4 farklı motor seçeneği ve performansın yanı sıra, standart olarak sunulacak Eko Paketi ile yakıt verimliliğine odaklanacak. Türkiye’de satışına, 2019 yılının son çeyreğinde başlanacak olan Ducato ayrıca, ilk kez 9 ileri otomatik şanzıman seçeneğiyle tercih edilebilecek. Fiat Professional dünyasının tamamen elektrikli ilk seri üretim ticari aracı olan Ducato Electric’in ise 2020 yılının ikinci yarısından itibaren Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

BMW M4 Heritage Edition M TwinPower Turbo Tanıtıldı! 450 Beygir Gücünde!

Sınıfının en verimli aracı Ducato’nun yeni motorunu 2,3 litre hacimli ve 120 HP güç üreten Multijet 2 oluştururken, bu motor 320 Nm maksimum tork üreterek, yerini aldığı 2,0 litre hacimli motora kıyasla güç ve tork değerini yüzde 10 arttırıyor. Bununla beraber Ducato’da yine 2,3 litre hacimli 140 HP güç ve 350 Nm tork üreten versiyon da tercih edilebiliyor. 140 HP’lik motor seçeneği, manuel şanzımanın yanı sıra 9 ileri otomatik şanzıman seçeneğiyle de satışa sunuluyor. Aynı motorun güç versiyonu ise 9 ileri otomatik şanzımanla geliyor ve 160 HP güç ile 400 Nm tork üretiyor. Motorun bu güç versiyonunda performans artışını ve motor dayanıklılığını desteklemek üzere büyük yataklar, özel pistonlar ve özel bir turbo besleme devreye giriyor. Ürün gamının tepe noktasını ise 2,3 Multijet motorun 180 HP güç ve 400 Nm tork üreten versiyonu oluşturuyor. Bu motor manuel şanzımanla kombine edilirken, aynı motor yeni 9 vitesli otomatik şanzımanla 450 Nm tork üretiyor ve yerini aldığı motorla kıyaslandığında yüzde 12 artışla sınıfının en yüksek tork değerine imza atıyor. Bu güç versiyonu özellikle otomatik şanzımanla kombine edildiğinde yüksek performans ve sürüş konforu tercih edenlere hitap ediyor.

Elektrikli Fiat Ducato 1.950 kilogramlık yük taşıma kapasitesiyle de fark yaratacak deniyor.

Fiat Ducato Electric
Fiat Ducato Electric

Yeni Fiat Ducato Yorumları. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba