Honda’nın Urban EV Concept’inden Geliştirilen Elektrikli Arabasının Adı Honda-e Oldu!

Elektrikli Honda Modelleri
Elektrikli Honda Modelleri

Honda’nın Urban EV Concept’inden geliştirilen yeni şehir içi elektrikli aracının ismi ‘Honda-e’ olarak belirlendi. Honda’nın yeni nesil Jazz modeli ise hibrit olarak satışa sunulacak. Elektrikli Honda Modelleri

Araba Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergileri, Otomobil Dergisi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Honda, otomotiv dünyasının içinde bulunduğu elektriğe geçiş sürecinde de teknolojileriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Honda’nın, ‘Elektrikli Vizyon’ stratejisi kapsamında 2025 yılına kadar tüm modellerinin elektrikli olması planlanıyor. Honda, yeni elektrikli şehir otomobilinin ismini ‘Honda-e’ olarak lanse ederken; yeni nesil Jazz modelini ise gelişmiş i-MMD teknolojisine sahip hibrit güç ve aktarma organı ile satışa sunmaya hazırlanıyor.

[irp posts=”4567″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberde!”]

Honda, Avrupa pazarına yönelik ‘Elektrikli Vizyon’ stratejisinin kapsamını genişletmeye devam ediyor. Tamamen elektrikli ilk şehir otomobilinin ismini ‘Honda-e’ olarak açıklayan Honda, yeni nesil Jazz modelini ise Intelligent Multi-Mode Drive (i-MMD) teknolojisine sahip hibrit güç ile yollara çıkaracak.

Honda’nın “Elektrikli Vizyon” strateji kapsamında 2025 yılına kadar Avrupa satışlarının yüzde 100’ünün elektrikli araçlardan oluşturulması hedefleniyor. 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda üretime hazır olan prototipi sergilenen Honda-e, Urban EV Concept’inden geliştirilen ilk model olarak tasarımı ve teknolojisiyle öne çıkıyor. Avrupa genelinde 22 bin adedin üzerinde talep alan kompakt boyutlu elektrikli otomobil Honda-e, sportif arkadan çekişli formunun yanı sıra güç aktarma sistemleriyle de Honda’ya özgü sürüş dinamikleri sunuyor.

Honda’nın popüler küçük hatchback modeli olan Jazz’ın yeni neslinde kullanıma sunulacak olan i-MMD hibrit sistemi, yeni CR-V’nin hibrit versiyonunda da bulunuyor. Sürüş koşullarındaki yüksek verimlilik seviyesi ile Avrupa genelinde başarısını kanıtlayan i-MMD hibrit sistemi, Honda’nın 2025 yılı ‘Elektrikli Vizyon’ stratejisi kapsamında Jazz modelinin yeni neslinde yer alacak. Yeni nesil Honda Jazz’ın uluslararası ilk gösterimi ise Tokyo Otomobil Fuarı’nda olacak.

[irp posts=”3751″ name=”Youtube MSE Medya Kanalında Mercedes CLS 400d Testim Yayında! Abone Ol Kaçırma!”]

Elektrikli Honda Modelleri

Araba Habercisi Dergisi

Murat Tosun Audi A7 Sportback Testi

Elektrikli Honda Modelleri, Honda Elektrikli, Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Testleri

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba