İLETİŞİM

Araba Habercisi Dergisi 30 yıldır otomotiv gazetecisi, test pilotu ve motorsporları yazarı olan Murat Tosun yönetiminde hazırlanmaktadır. Araba Habercisi Dergisi İletişim.

ARABA HABERCİSİ

Yayın Yönetmeni

Murat Tosun

murat@arabahabercisi.com

.

Reklam ve Pazarlama Direktörü

Banu Çelik

banu@msemedya.com

.

İletişim ve Reklam

arabahabercisi@msemedya.com

.

MSE Medya adına İmtiyaz Sahibi Huriye Sedef Tosun (Sorumlu)

MSE Medya Yeni Adresi ve İletişim Bilgileri

Barış Mahallesi, Samsun Caddesi, Makyol Yaşam Evleri, B4 Blok, Kat 10, Daire 65 Beylikdüzü İstanbul.

İletişim: info@msemedya.com

Telefon: 0530 874 45 41

YOUTUBE

INSTAGRAM

FACEBOOK

X TWITTER

TIKTOK

ARABA HABERCİSİ

OTOMOTİV GAZETECİSİ MURAT TOSUN KİMDİR?

Dostlar, arkadaşlar Murat Tosun kısaca kim mi?

30 yıllık otomobil gazetecisiyim ve 1000 otomobille bilgisayar bağlayarak en fazla otomobil test eden test pilotuyum. Web sayfamla, dergimle ve sosyal medya hesaplarımda sizlerle otomobil bilgimi ve otomobil haberlerini paylaşıyorum. Hangi dergilerde mi test yaptım? Auto SHOW, Auto START, Auto Motor & Sport ve diğer bazıları. Ayrıca İleri ve Güvenli Sürüş okulu Murat Tosun Akademi’nin de sahibiyim. Hürriyet, Milliyet ve Star gazetelerinde de uzun yıllar ekonomi ve otomotiv alanlarında çalıştım. Bunun yanında çeşitli TV kanallarında programlar da yaptım. Kendime ait tek program uzun bir süre Pazar akşamları saat 18.00’da yayınlanan Driver oldu.

Günümüzde MSE Medya yayıncılık şirketini kurdum. Bireysel yayıncılık tecrübemin ardından artık sizlere kendi şirketimden sesleniyorum. Bu şirkette elbette otomobil dergisi yayıncılığı yapıyor ve 360 derece yayıncılık anlayışıyla Araba Habercisi Dergisi’ni çıkarıyoruz. Otomobilin yanında Kadın ve Moda Dergisi She and Girls’ün 360 derece yayıncılığını da yapıyoruz.

Umarım yollarımız çok uzun süre bir olur.

Araba Habercisi Dergisi İletişim.