Üstsüz Kompakt SUV Geliyor! Volkswagen T-Roc Cabriolet’in Özellikleri Neler?

Volkswagen TRoc Cabriolet Yorumları Neler
Volkswagen TRoc Cabriolet Yorumları Neler

Volkswagen TRoc Cabriolet Yorumları Neler? Volkswagen’in B-SUV segmentinde yer alan modeli T-Roc üstü açılabilir cabrio versiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Dünya çapında gittikçe artan SUV talebini karşılamak için model çeşitlendirmesi yapan markalardan biri olan VW T-Roc Cabrio ile farklı bir soluk getiriyor. T-Roc Cabrio’nun tanıtımı 12-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda (IAA) yapılacak. Modelin piyasaya çıkışı ise 2020 yılının ilk yarısında gerçekleşecek.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

"<yoastmark

Kompakt SUV segmentinde ilk cabrio SUV modeli olarak lanse edilse de bu akımın öncüsü 2012 yılında Range Rover Evoque olmuştu. Hatta daha geçmişe gidersek Jeep Willys ilk modeldir diyebiliriz. Volkswagen’e geri dönersek, T-Roc Cabrio modelinde soft-top açılır tavana yer verilmiş. Üstünün açılması 30 km/s hıza kadar tam 9 saniyede gerçekleşiyor.

Soft-top tavana sahip cabrio araçlardaki en önemli sorun olan güvenlik konusuna da VW özel bir önem vermiş. T-Roc Cabriolet’in arka koltuklarına kadar uzanan devrilme koruması ile güvenlik üst düzeyde sağlanıyor. Ayrıca güçlendirilmiş ön cam ve ön cam çerçevesi de güvenlik için geliştirilen özellikler olarak öne çıkıyor.

"<yoastmark

Style ve R-Line paketleriyle tercih edilecek olan T-Roc Cabrio, kişiselleştirilebilir özellikler de sunuyor. İç ve dış paketlerde seçilebilen opsiyonel paketlere ek olarak standart özellikleriyle de dikkat çekiyor. Sportif özellikleri ön plana koyan modelde sürüş zevki de ön planda tutuluyor. T-Roc Cabrio’nun motor kaputunun altında üç silindirli 1.0 litrelik ve daha güçlü olan 1.5 litrelik benzinli iki seçenek bulunuyor. 1.0 litre benzinli motor 115 beygir güç üretirken, 1.5 litrelik benzinli motor ise 150 beygir güç sunuyor. Her iki motor seçeneğinde de isteğe bağlı olarak yedi ileri çift kavramalı otomatik şanzıman tercih edilebiliyor.

 

Volkswagen TRoc Cabriolet Yorumları Neler? Araba Habercisi Dergisi.

Audi A4 Volvo S60 Karşılaştırması Sonuçlandı! Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz!

[irp posts=”6803″ name=”Kia Sportage mı? Hyundai Tucson mu? Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz!”]

VW TRoc Cabrio Özellikleri, Volkswagen Cabrio Modeller, Volkswagen Yenilikleri, Araba Dergileri. Otomobil Dergileri, Turkcell Dergilik Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba