750.000 Adet Satan Mercedes Benz CLA Yenilendi CES 2019’da Sergilendi

Mercedes Benz CES 2019 Yeni CLA

Mercedes-Benz, CES (Tüketici Elektroniği Fuarı) 2019’da tasarım ikonu olarak konumlandırdığı Yeni CLA’yı tanıttı. Mercedes Benz CES 2019 Yeni CLA

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Dört kapılı kompakt coupe ile tamamen yeni bir segment yaratan ve markanın gençleşme stratejisinde önemli bir rol üstlenen ilk nesil CLA’dan dünya çapında 750.000 adet satılarak çok büyük bir başarıya imza atıldı.

Yeni CLA, ilk neslin temel tasarım karakteristiğini koruyarak bünyesinde barındırdığı MBUX İç Mekan Asistanı, artırılmış gerçekliğe sahip navigasyon sistemi, dolaylı komutları anlayan ses komut sistemi ve bireysel sağlık önerilerinde bulunan ENERGIZING COACH gibi yenilikçi teknolojilerle yerini aldığı neslin başarısını daha da ileriye taşıyacak.

Mercedes-Benz CLA’nın dünya lansmanının yanında, ayrıca elektrikli Mercedes-Benz EQC ve devrim niteliğindeki Vision URBANETIC mobilite konseptinin de ABD tanıtımı yapıldı.

[irp posts=”2479″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ocak Sayısı Turkcell Dergilik Yayında”]

Yeni Mercedes-Benz CLA Coupe Tasarım Özellikleri

Yeni Mercedes-Benz CLA Coupe sadece tasarımıyla sınıfının en heyecan uyandıran modeli olmakla kalmıyor, aynı zamanda sınıfının zeki otomobili olarak da öne çıkıyor. Mercedes-Benz, A-Serisi’nin satışa sunulmasından bu yana MBUX – Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi teknolojisi ile otomobilin kullanımı ve onunla iletişim kurma konusunda devrim yaratıyor.

Yeni CLA Coupé; hareketlerden kullanıcının ne yapmak istediğini anlayan ve iç mekânı gerekli anlayışla donatan MBUX İç Mekan Asistanı, artırılmış gerçekliğe sahip navigasyon sistemi, dolaylı komutları anlayan ses komut sistemi ve bireysel sağlık önerilerinde bulunan ENERGIZING COACH gibi birçok akıllı çözümü kullanıma sunmakla kalmıyor.

Yeni Mercedes Benz CLA Sürüş Karakteri

Yeni CLA tasarımını yansıtan sürüş dinamikleriyle dikkat çekiyor. Önceki nesil ile kıyaslandığında önde 63 mm ve arkada 55 mm arttırılmış iz genişliği ve düşürülen ağırlık merkeziyle köşelerde konumlandırılan tekerlekler, Mercedes-Benz’in yeni kompakt sınıf modellerine son derece sportif sürüş özellikleri kazandırıyor.

Bunu sessiz çalışan dört kollu arka aks, standart olarak sunulan hıza duyarlı direksiyon sistemi ve sıvı dolgulu ön mafsallar da dahil son derece gelişmiş bir yürüyen aksam tamamlıyor. Daha geniş çaplı stabilizatör yana yatma eğilimlerini azaltıyor. İsteğe bağlı olarak sürücüye konfor ile konfordan ödün vermeden sportif bir yapı sunan aktif ayarlanabilir süspansiyon devreye giriyor. Lastik ebatları 205/60 R 16 ile başlıyor ve 225/40 R 19’a kadar uzanıyor. Yeni Mercedes Benz CLA’da markanın güncel modellerinde kullanılan motor seçenekleri yer alacak. 

[irp posts=”2473″ name=”PETLAS 2018’de İhracatını 202 Milyon Dolar olarak açıkladı”]

Mercedes Benz CES 2019 Yeni CLA

Araba Habercisi Murat Tosun

Youtube 1 Kadın 1 Erkek Honda CRV Testini İzlediniz mi?

Mercedes Benz CES 2019 Yeni CLA, Yeni Mercedes-Benz CLA Coupe, Yeni Mercedes Benz CLA Sürüş Karakteri, Yeni Mercedes CLA, CES 2019 Mercedes, Araba Habercisi Dergisi, Araba Habercisi

 

Mercedes Benz CES 2019 Yeni CLA
Mercedes Benz CES 2019 Yeni CLA

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba