PASSAT’IN ARDINDAN GÖZLER YENİ TIGUAN’DA! Doğuş Otomotiv Tiguan’ı artık her an açıklayabilir!

Yeni Volkswagen Tiguan Fiyat Listesi 2024
Yeni Volkswagen Tiguan Fiyat Listesi 2024

PASSAT’IN ARDINDAN GÖZLER YENİ TIGUAN’DA! Doğuş Otomotiv Tiguan’ı artık her an açıklayabilir! 2024 Yeni Volkswagen Tiguan kaç para olur? Bunu tahmin etmek aslına bakarsanız güç. Doğuş Otomotiv Volkswagen Türkiye Yeni Tiguan’ı hangi motor seçeneğiyle getireceğiyle alakalı bir konu. Yeni Volkswagen Tiguan 130 HP ile gelirse kompakt SUV rakipleriyle benzer bir fiyat etiketine sahip olabilir. Yeni VW Tiguan modelinin satışa sunulmasına artık günler kaldı. Çok yakında hep beraber 0 km VW Tiguan fiyat listesi nasıl olacak öğrenmiş oluruz. Yeni Volkswagen Tiguan Fiyat Listesi 2024.

GEELY EN SONUNDA GELDİ! Gümbür gümbür geliyorlar!

Volkswagen, Tiguan’ın üçüncü neslinin Türkiye’de satışa sunulmasına artık sayılı günler kaldı. 2024 VW Tiguan modeli Türkiye’de yılın ilk çeyreğinin sonlarında satışa sunulacak. Yani Mart ayında yeni VW Tiguan Türkiye yollarına çıkacak. Yeni VW Passat’ın satışa sunulmasının ardından artık Tiguan satışına da her an başlanabilir.

Bu arada Yeni Tiguan’ın ön satışları Avrupa’da başladı. Tiguan’ın 96 kW (130 PS) 48 V hafif hibrit baz versiyonu Almanya’da 36.600 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Eğer bu motor seçeneğini Volkswagen Türkiye getirirse günün şartlarına göre en uygun fiyatlı kompakt SUV modellerden birisi olur. Neyse, fiyat tahmini yapmaya başlayalım. Almanya’da vergiler dahil 36 bin 600 Euro olan fiyatı vergi çıkıldıktan sonra 30 bin Euro civarında oluyor. Basit bir hesapla Türkiye satış fiyatı 2 ile 2.2 milyon TL arasında olur gibi görünüyor. Eğer bu şekilde gelirse Türkiye’de satılan birçok kompakt SUV modelin üst donanım paketiyle benzer bir fiyatta olacak ve avantajını artıracaktır.

Dış tasarımında olduğu gibi Tiguan’ın iç mekanı da tamamen yeni bir konsept ve tasarıma sahip. Volkswagen markasının elektrikli modellerinin tasarımına benzer bulduğum Tiguan’ın geçmiş nesillere göre biraz daha farklı bir tasarımı var. Bunun yerine modelin ismine yakışır bir şekilde elektrikli model ailesine benzetmek yerine Tiguan’a kendine has bir tasarım yapılabilirdi. Yalnızca otomatik şanzımanla satışa sunulacak olan Yeni Volkswagen Tiguan’da tanıdığımız TSI ve TDI motorlar satışa sunulacak. Bunlara hafif hibrit seçeneği de eşlik edecek. Tiguan bence en büyük şovunu şarj edilebilir hibrit PHEV ile yapacak. İlk açıklanan bilgilere göre PHEV Tiguan 100 kilometreye varan bir elektrikli sürüş menzili sunacak. Bu benim 3 günlük ihtiyacımı rahatlıkla karşılayacak bir menzil. Benzinli motora da sahip olduğu için menzilinin bitmesi gibi bir sıkıntısının olmaması da büyük bir artı olacak. Bu model Türkiye’de satışa sunulabilir ama fiyatı çok yüksek olacaktır.

YENİ VOLKSWAGEN PASSAT SATIŞA SUNULDU! 2024 Volkswagen Passat fotoğraf fiyat listesi hazır!

Araba Habercisi Dergisi BAHAR 2024 sayısında neler var?

En ucuz arabalar elektrikliler olacak!

İşte en çok merak edilen konu: Elektrikli Araç Bataryaları Nedir?

Chery iddialı modelleri Tiggo 8 Pro ve Tiggo 7 Pro için makyajlı olan Avantgarde paketler geldi.

Skoda’nın Türkiye yenilikleri mart ayında Scala ve Kamiq ile başlıyor.

Yenilenen Volkswagen T-Cross modeli Türkiye’de satışa sunuldu.

Çinli SWM markasının Türkiye satışları başlıyor.

BYD planları değiştirdi Türkiye’de hibrit satmaya hazırlanıyor. İşte BYD SEAL U PHEV.

Citroen C5 Aircross kompakt SUV iddiasını bu yeni hibrit ile artırdı!

JAECOO J7 yoldan çıkaracak. Chery’nin alt markası Jaecoo Türkiye’de satışa çıkmak için gün sayıyor.

Lexus LBX yollara çıkmaya hazırlanıyor! En ucuz Lexus olarak satışa sunulacak.

Ralli parkurlarından yollara çıktı! Karşınızda Toyota GR Yaris!

Bahar 2024 sayısında dolu dolu bir dergi için keyifli okumalar dileriz.

Yeni Volkswagen Tiguan Fiyat Listesi 2024.

Yeni Volkswagen Tiguan Fiyat Listesi 2024

Yeni Volkswagen Tiguan Fiyat Listesi 2024.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba