Marka arabam 1 milyon diyor sarı sayfada 1.5 milyona satılıyor dönemi resmen sona eriyor!

2 el fiyatı sıfırı geçmeyecek resmi.
2 el fiyatı sıfırı geçmeyecek resmi.

Marka arabam 1 milyon diyor sarı sayfada 1.5 milyona satılıyor dönemi resmen sona eriyor! 2 el fiyatı sıfırı geçmeyecek resmi.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İTHALATI OLUR MU?

Son günlerde çok konuştuğumuz ikinci el fiyatı sıfır kilometre fiyatını geçemeyecek konusu resmilik kazandı. Karar Resmi Gazete ‘de yayınlandı. Böylelikle ikinci eline gücüm yetmedi, gittim 0 km aldım döneminin sona ermesi için en önemli adım atıldı. 1 Ocak 2024 tarihine kadar, ikinci el araçların, üretici veya distribütör tarafından tavsiye edilen güncel satış fiyatının üzerinde bir fiyattan ilan yoluyla satılması yasaklandı. İkinci el ilan siteleri bu karara aykırı ilan girişi yapanları ilan yayınlanmadan önce uyaracak, bu kurala uygun ilan vermeyenlerin tüm bilgilerini Ticaret Bakanlığı’na iletecekler. Bu kuralın uygulanmaya başlaması için açıklanan tarihse 15 Temmuz 2023. İlan başına 300 bin TL’ye kadar ceza verilebilecek.

Şimdi merak ettiğim konu alınan bu kararlara arka kapı bulma konusunda usta olanların ne yapacağı. Elbette bir yol bulurlar söylemleri çoğunlukta. Bu konuda örnekler vermek istemiyorum ama bu kişiler en azından sarı sayfaya kafalarına göre fiyat giremeyecekler.

İşte merakla beklenen o tablo! 0 km Fiat Egea Sedan modelinin Temmuz 2023 fiyat listesi açıklandı!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

ARABA HABERCİSİ YAZ 2023 SAYISINI İNDİR

2 el fiyatı sıfırı geçmeyecek resmi.

2 el fiyatı sıfırı geçmeyecek resmi.

2 el fiyatı sıfırı geçmeyecek resmi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba