Yenilenen Land Rover Discovery Türkiye’de Satışa Sunuldu! 2021 Land Rover Discovery kaç para?

2021 Land Rover Discovery.
2021 Land Rover Discovery.

Yenilenen Land Rover Discovery Türkiye’de Satışa Sunuldu! 2021 Land Rover Discovery kaç para? 2021 Land Rover Discovery, 2021 Discovery fiyatı, sıfır km araç fiyatları, sıfır km SUV fiyatları, 2021 model araç fiyatları.

Instagram Hesabım

Yeni Discovery, 2.0 litrelik benzinli motoruyla yollara çıktı. Yeni Discovery’nin 300 BG güç ve 400 Nm’lik tork sunan dört silindirli Ingenium motoru, performans ve verimliğiyle ön plana çıkıyor. Gelişmiş Pivi Pro bilgi-eğlence sistemi ve daha birçok teknolojik özelliğiyle çok yönlü kullanım sağlayan Yeni Discovery, dünyadaki en yetenekli yedi koltuklu premium SUV’lardan biri olmaya devam ediyor.

Yeni Discovery’nin özgün karakteri ve optimize edilen oranları, otuz yılı aşkın süre boyunca tasarım evriminin geldiği son noktayı temsil ediyor. Farların altına yerleştirilen yeni LED gündüz aydınlatması ve kayar sinyal ışıkları sofistike bir görünüm sağlarken, yenilenen ön tampon yan havalandırma kanallarıyla da dinamik bir görünüm yaratıyor. Yeni Discovery’nin arka tasarımında ise bagaj kapağında yer alan yeni parlak siyah panel ve LED stoplar modelin sade ve şık tasarımını tamamlıyor denildi.

Terrain Response teknolojisi ile Yeni Discovery, her türlü sürüş koşuluna otomatik olarak uyum sağlayacak şekilde kendini hazırlarken, yeni “Wade Modu” ise derin su geçişi için gereken optimizasyonu sağlıyor. HSE donanım seviyesinde standart olarak gelen Kişiselleştirilebilen Terrain Response, Yeni Land Rover Discovery’nin gaz tepkilerini, vites değiştirme noktalarını, direksiyon ve süspansiyon ayarlarını sürücünün tercihine ve gereksinimlerine göre ayarlamasına olanak tanırken, arazi kullanımı için ise sürüş deneyimi kişiselleştirilebiliyor.

Yeni Discovery aynı zamanda ClearSight Ground View teknolojisinden yararlanarak Pivi Pro ekranı ile zeminin adeta cam bir yüzeyden bakıyormuş gibi kolaylıkla görülebilmesine izin veriyor. Ayrıca aracın alt kısmı ve tekerlekler de dahil olmak üzere çeşitli açılardan sağlanan görüntüler, kullanım kolaylığını en üst seviyeye taşıyor.

Land Rover’ın premium SUV’u Yeni Discovery, güçlü ve verimli 2.0 litrelik benzinli motoru ile 1.370.267 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

2021 Citroen C4 Ne Zaman Satılacak? 

Araba Habercisi Mart 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 26. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 26. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Mart 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

2021 Land Rover Discovery.

2021 Land Rover Discovery.

2021 Land Rover Discovery.

2021 Land Rover Discovery.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba