Volkswagen Crafter’ın Servis ve Okul versiyonlarında büyük bahar indirimi başladı! Kaç paraya satıyorlar?

2021 Volkswagen Crafter kampanyası.
2021 Volkswagen Crafter kampanyası.

Volkswagen Crafter’ın Servis ve Okul versiyonlarında büyük bahar indirimi başladı! Kaç paraya satıyorlar? 2021 Volkswagen Crafter kampanyası.

Instagram Hesabım

Volkswagen Ticari Araç, C-D segmentinde yer alan güçlü modeli Crafter’ın Okul ve Servis versiyonlarına özel, yılın başından itibaren en çok kazandıran indirim fırsatını sunuyor. Crafter model ailesinin tüm üyelerinin dahil olduğu kampanyada, Crafter Servis modeli 342 bin 500 TL’den ve Crafter Okul modeli ise 371 bin 500 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatlarıyla satın alınabiliyor.

Sınıfında ileri teknoloji ve güvenlik donanımları sunan Volkswagen Crafter, aktif ve pasif güvenlik sistemleriyle kaza riskinin azaltılmasına yardımcı oluyor. Standart olarak sunulan İkincil Çarpışma Önleme Asistanı, Rüzgar Savrulma Asistanı, Yorgunluk Tespit Sistemi, Şerit Takip Asistanı, 16+1 ve 19+1 versiyonlarında sunulan Uzun Far Asistanı, Hız Sabitleyici gibi yardımcı sürüş ve güvenlik özellikleriyle öne çıkıyor.

Sınıfının en güçlü motoruna sahip Crafter, 2.0 litre hacimli turbo dizel motorla satışa sunuluyor. Türkiye pazarında kendi segmentinde ilk olan 2.0 litre hacimli turbo dizel motor 140 PS ve 177 PS güç üreten iki faklı seçenekle sunuluyor. Volkswagen Ticari Araç tarafından Crafter için ticari hayatın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özel olarak tasarlanmış, dayanıklı ve uzun ömürlü motor, yüksek performansı, düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü ile öne çıkıyor.

Crafter’da standart olarak sunulan servotronik direksiyon, şehir içinde kolay manevra yaparak rahat kullanım ve park etmede kolaylık sağlıyor. Direksiyon düşük hızlarda yumuşayarak kolay bir sürüş sağlarken, yüksek hızlarda da sertleşerek kullanıcının ani hareket yapmasını engelleyip sürüş güvenliğini artırıyor.

Crafter, geliştirilen teknolojileriyle daha düşük kullanım maliyetleri sunuyor. Yüksek 2.el değeri, düşük yakıt tüketimi ve düşük bakım maliyetleri ile bu segmentin kullanıcıları için ekonomik bir ticari araç olma özelliğini taşıyor.

Crafter, okul servisleri mevzuatında yapılan yeni düzenlemelerle belirtilen tüm güvenlik özelliklerine sahip; yolcu koltuklarına entegre sensörler, araç dışındaki kör noktaları gösteren üç kamera, sınıfında tek olan otomatik yükseklik ayarlı, üç noktadan gergili emniyet kemeri bunların arasında öne çıkan özellikler.

Sıfır km otomobil kampanyaları başladı!

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Nisan 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 27. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 27. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Nisan 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Nisan 2021 Sayısı’nda neler var?

Hoş geldin yeni Symbol: Renault Taliant.

Ford Otosan 2 milyar euroluk yatırımı açıkladı.

Kia bu kez K5 ile gözlerin pasını sildi.

Dizel Otomatik Focus Sedan yıldız gibi parlıyor.

Hyundai MPV modeli STARIA’yı tanıttı.

Marvel gezegeninin yeni üyesi: MG Marvel R Electric Tanıtıldı!

Toyota Corolla sedan hibrit testi. Hibrit denince akla ilk o geliyor.

Yeni Volkswagen Golf sekizinci nesliyle satışa sunuldu.

Elektrikli SUV modellerine Volvo imzası geldi.

İşte yeni Peugeot 308. Aslan Pençesini kompakt HB sınıfına attı.

Yeni Volvo S60 testi: Onun karizması en büyük silahı.

Coupe SUV Renault Avrupa’ya geldi. SUV sınıfında dengeler değişiyor.

SUV sınıfına Suzuki hibrit geldi. SX4 S-Cross Hibrit testi.

2021 Volkswagen Crafter kampanyası.

2021 Volkswagen Crafter kampanyası.

2021 Volkswagen Crafter kampanyası.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba