Volkswagen Passat Alltrack önümüzdeki günlerde Türkiye’de de satışa çıkıyor! Güçlü geliyor!

2021 Volkswagen Passat Alltrack.
2021 Volkswagen Passat Alltrack.

Bu haber Passat tutkunlarını ilgilendiriyor! Volkswagen Passat Alltrack önümüzdeki günlerde satışa çıkıyor! 2021 Volkswagen Passat Alltrack.

Instagram Hesabım

Autoshow 2021 fuarının basın gününün düzenlenmesiyle birlikte arka arkaya sürprizler gelmeye başladı. Bunlardan birisi de Volkswagen Passat Alltrack oldu.

Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) verilerine göre Türkiye’de 2005 yılından bu yana segmentinin lideri olan ve tasarımı, verimli motorları, konfor ve güvenlik sistemleriyle başarısını sürdüren Passat fuarda yerini alıyor. Passat, iş ve günlük hayatta kullanım kolaylığı ve prestijinin yanı sıra, Volkswagen’in en yeni teknolojilerine sahip modeli olarak iddiasını devam ettiriyor.

Ailenin yeni üyesi ve önümüzdeki günlerde Türkiye yollarına çıkacak olan Passat Alltrack de ilk kez fuarda tanıtılıyor. Off-road yollarda, dağ/arazi koşullarında veya römorklu kullanımlarda da Passat’ın bilinen sürüş kalitesini barındıran Passat Alltrack, sedan ve SUV modelleri arasında son derece başarılı bir geçiş modeli. 2021 son çeyreğinde satışa sunulması planlanan Alltrack, 4MOTION çekiş teknolojisine sahip hem şehirli, hem de off-road tutkunu yeni bir stationwagon versiyonu olarak sunuluyor. Alltrack, Passat’ı sadece asfalt yollarda sürmekle kalmayan, ona bir römork bağlamak isteyen veya kayak tatilinde mükemmel yol tutuşuna değer veren özel sürücüler için geliştirilmiş. Passat Alltrack’ın standart özellikleri arasında arazi sürüşü için uyarlanmış gövde altı korumalı tamponlar, ayrıca gövde altı korumasına sahip eşik uzantıları ve sağlam çamurluk uzantıları ile paslanmaz çelik görünümlü ön arka marşpiyel bulunuyor. Özel bir off-road modu, daha fazla yerden yükseklik sağlayan modifiye edilmiş donanımı ve sürekli 4MOTION dört tekerlekten çekiş teknolojisi sayesinde, Passat Alltrack, arazide sürüş yaparken bile yüksek konfor sağlıyor. Passat Alltrack’in, 2.0 TDI 200 7 ileri DSG motor seçeneği ile satışa sunulması planlanıyor.

Yeni Volkswagen Polo Türkiye’de ne zaman satılmaya başlayacak? Volkswagen Türkiye resmen açıkladı!

Araba Habercisi Eylül 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 32. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 32. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2021 Sayısında neler var?

Yeni Peugeot 308 dengeleri değiştirecek.

Ateş gibi araba: Mazda 3.

İddialı DS 9 Türkiye yollarına çıktı.

Küçük SUV sınıfının gözdesi Seat Arona yenilendi.

Coupe SUV VW Taigo ne zaman geliyor?

Gümbür gümbür yeni Astra geliyor.

Yenilenen Duster otomatik şanzımanla geldi.

Honda City ve Accord Türkiye’ye ne zaman geliyor?

Fiat Doblo Trekking satışa sunuldu.

Yeni Seat Ibiza çıktı.

Her detayıyla göz alıcı bir araba: Mercedes Benz C200d.

Hem güçlü hem ekonomik: Nissan Qashqai.

SUV sınıfının en çok satan modeli: Dacia Duster.

2021 Volkswagen Passat Alltrack.

Volkswagen Passat Alltrack

2021 Volkswagen Passat Alltrack

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba