CUPRA Leon Euro NCAP çarpışma testinden 5 yıldız aldı! İşte Cupra Leon’un çarpışma testi sonuçları!

Cupra Leon Euro NCAP.
Cupra Leon Euro NCAP.

CUPRA Leon Euro NCAP çarpışma testinden 5 yıldız aldı! İşte Cupra Leon’un çarpışma testi sonuçları! Cupra Leon Euro NCAP.

Instagram Hesabım

CUPRA Leon, güvenlik testlerinde markanın beş yıldızla derecelendirilen ikinci modeli oldu. Yılın başlarında markanın ilk modeli olan CUPRA Formentor’a beş yıldız veren Euro NCAP, hem içten yanmalı, hem de hibrit versiyonları için CUPRA Leon’u da aynı dereceyle değerlendirdi. CUPRA Leon, markanın karakteristik özelliklerini, performansın yanı sıra güvenlik özellikleriyle de pekiştirdi. Markanın yüksek performanslı kompakt otomobili, Euro NCAP tarafından yapılan güvenlik testlerinde beş yıldız alan en yeni otomobili oldu.

Daha önce Formentor modeliyle de bu değerlendirme derecesini elde ettiğini söyleyen SEAT ve CUPRA AR-GE’den sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Werner Tietz “CUPRA sadece performansı değil aynı zamanda maksimum güvenliği de birleştiren araçlar sunmaya devam edecek.” dedi. CUPRA Leon, gündelik hayatta yaşamayı daha kolay ve güvenli hale getirerek; aynı zamanda Euro NCAP testlerindeki taleplere cevap verecek yeni güvenlik teknolojileri sunuyor. Bu sistemler arasında; Yarı Otonom Seyahat Asistanı, Acil Durum Sürüş Asistanı, Uzun Far Asistanı ve Çarpışma Öncesi (Pre-Crash) Asistanı yer alıyor. Ön Bölge Asistanı (Front Asist), Şerit Takip Asistanı (LKS), Acil Durum Çağrı Sistemi (e-call) ve ön orta bölümde bulunan merkezi hava yastığı da dahil olmak üzere yedi hava yastığının entegrasyonuyla CUPRA Leon, pazarda sunulan en güvenli araçlardan biri konumunda.

Hem içten yanmalı motor hem de plug-in hibrit versiyonları bulunan CUPRA Leon, Yetişkin Yolcu korumada yüzde 91, Çocuk Yolcu korumada yüzde 88, Savunmasız Yol Kullanıcısı yüzde 71 ve Güvenlik Asistanı değerlendirmesinde de yüzde 80 koruma değerlerine ulaştı.

Opel Astra Tamamen Yenilendi ve Şarj Edilebilir Hibritle Elektriklendi! İşte resmen açıklanan ilk bilgiler!

Araba Habercisi Dergisi’nin Temmuz 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Temmuz 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 30. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 30. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Temmuz 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Temmuz 2021 Sayısında neler var?

Yeni Honda Civic Sedan modelinin fiyatı açıklandı.

Yerli Üretim Hyundai Bayon Türkiye’de satışa sunuldu.

İşte Yeni Kia Sportage. SUV sınıfında işler değişiyor.

Türkiye’de üretilen en güçlü araç: Hyundai i20 N ortaya çıktı.

Makyajlanan Opel Grandland ne zaman satılacak?

Coupe SUV Renault Arkana Hibrit çok iddialı geliyor.

Toyota Camry Hibrit Türkiye’de satışa sunuldu.

Elektrikli Renault Megane modeli tanıtılmaya başladı.

İşte yeni Volkswagen Multivan. Gelecek modellerden izler taşıyor.

Volkswagen T-Cross Türkiye’de ne zaman satılacak?

Opel Mokka Test: Küçük SUV sınıfına hareket geldi.

Ford Puma Test: Karizması gerçekten çok farklı.

MG ZS EV Test: O bir elektrikli SUV.

Renault Zoe Test: Benzin istasyonunun yolunu unuttum.

Cupra Leon Euro NCAP.

Cupra Leon Euro NCAP.

Hem içten yanmalı motor hem de plug-in hibrit versiyonları bulunan CUPRA Leon, Yetişkin Yolcu korumada yüzde 91, Çocuk Yolcu korumada yüzde 88, Savunmasız Yol Kullanıcısı yüzde 71 ve Güvenlik Asistanı değerlendirmesinde de yüzde 80 koruma değerlerine ulaştı.

Cupra Leon Euro NCAP

Cupra Leon Euro NCAP

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba