Fiat Hibrit Araba Pahalı Olur Devrini Kapattı

Fiat 500 Hibrit Fiyatı, Hibrit Fiat Fiyatları, Fiat Panda Hibrit Fiyatı, Fiat Hibrit Modeller, Hibrit Fiat Modelleri, Fiat 500 Hibrit, Fiat Panda Hibrit, Fiat Hibrit Modellerin Fiyatları Açıklandı.

Fiat Hibrit Modellerin Fiyatları Açıklandı. Avrupa fiyatlarına baktığım zaman Fiat’ın hibrit pahalı olur anlayışını bitirdiğini görüyorum.

Youtube.com/msemedya

Fiat Hibrit Modellerin Fiyatları Açıklandı.

Fiat’ın Mart ayının başında satışa sunacağı hibrit modellerinin Avrupa fiyatları açıklandı. Fiat 500 Mild Hybrid fiyatı 9.800 pound, Fiat Panda Mild Hybrid 10,800 pound etiketle satışa sunuluyor. Euro fiyatları çok daha uygun olacaktır. Fiat Hibrit Modellerin Fiyatları Açıklandı.

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?

Hibrit Fiat Modelleri Geliyor. Fiat markası hibrit araçlar konusunda iddialı kozunu oynadı. Hibrit ve elektrikli araç dendiği zaman küçük sınıf araçlar her zaman popüler olacaktır. İtalyan Fiat bu konuda en büyük kozunu oynadı ve Fiat 500 Hibrit, Fiat Panda Hibrit modellerini tanıttı. Bu modeller için Avrupa’da siparişler alınmaya başlarken, teslimatlar Mart ayının başında yapılacak.

Fiat 500 Hibrit Özellikleri Neler?

Fiat ilk etapta hafif hibrit sistemlerini kullanacak. Fiat 500 ve Fiat Panda, grubun yeni hibrit teknolojisini kullanan ilk FCA modelleri olacak.  Fiat Torino Fabrikası’nda yakında yeni Fiat 500’ün üretimine başlayacak. Bu model yüzde 100 elektrikli olacak ve bu nedenle FCA e-Mobilite stratejisinde önemli bir rol oynayacak. Bunun öncesinde Fiat hibrit modellerle elektrikli araçlara merhaba dedi.

Hibrit modellerde görev yapan Yeni 1.0 litrelik, 3 silindirli motor 6.000 d/d’de 70 beygir gücü (51kW) ve 3.500 d/d’de 92 Nm tork üretiyor. BSG sistemi doğrudan motora monte edilerek, tahrik kayışı tarafından çalıştırılıyor. Sistem frenleme ve yavaşlama sırasında enerjiyi geri kazanıyor. Geri kazanılan enerji 11Ah kapasiteli bir lityum pilde saklanıyor ve motoru Durdurma ve Çalıştırma modunda yeniden çalıştırmak ve hızlanma sırasında yardımcı olmak için kullanıyor. Bu teknoloji, içten yanmalı motorun 30 km/s’nin altındaki hızlarda bile nötr konuma geçerek kapanmasını sağlıyor. Bu durum hem tüketimi ciddi oranda düşürürken hem de çevreye yayılan zararlı gazları yüzde 30’a varan oranda azaltıyor.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba