2023 yılını otomobilde atılım yılı ilan eden Ford Otosan markayı Avrupa Ticari Araç Satış Lideri yaptı!

Ford Otosan 2023 otomobil modelleri
Ford Otosan 2023 otomobil modelleri

2023 yılını otomobilde de atılım yılı ilan eden Ford Otosan 8. Kez Avrupa Ticari Araç Satış Lideri oldu! Ford Otosan’ın Ürettiği Araçlar, Ford’u Üst Üste 8. Kez Avrupa Ticari Araç Satışlarında Liderliğe Ulaştırdı. Ford Otosan Kocaeli fabrikalarında üretilen Transit Custom, Türkiye ve Avrupa’nın 1 ton segmentindeki en çok satan van aracı olurken, İngiltere’de de yılın en çok satan aracı seçildi. Ford Otosan 2023 otomobil modelleri.

YOUTUBE KANALIM

Ford, ticari araç üssü Ford Otosan’ın üretim gücüyle 2022’de Avrupa’nın ticari araç satış lideri oldu. Bu, Ford için art arda sekiz yıl pazar liderliğini anlamına geliyor ve sektörde yeni bir rekora işaret ediyor. Bu rekorda en önemli pay, Avrupa’da 1 ton segmentinde en çok satılan ticari van unvanına sahip, Ford Otosan Kocaeli Fabrikalarında üretilen Ford Transit Custom’ın oldu.
Transit Custom’ın başarısı ve Ford Otosan’ın üretim gücüyle Ford, yüzde 15 ile Avrupa’daki şimdiye kadarki en yüksek toplam pazar payına ulaşırken; İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Yunanistan, İrlanda, Portekiz, Romanya, İsveç ve Türkiye olmak üzere 11 ülkedeki pazar payını yıldan yıla da artırdı.
Ford Pro Avrupa Genel Müdürü Hans Schep: “Sekiz yıl üst üste Avrupa pazar liderliği rekorunu kırmak, ticari müşterilerimizin Ford’a duyduğu güvenin bir göstergesi. Benzersiz yazılım, şarj ve hizmet platformumuzu Avrupa genelinde kullanıma sunarken, üretkenlik için müşterilerimizin güvenilir ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ford Otosan, otomotiv sektörünün elektrik dönüşümüne liderlik etme vizyonu doğrultusunda geliştirdiği elektrifikasyon stratejisiyle yatırımlarını, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarını uzun zamandır elektrikli ve hibrit araçlara odaklanarak sürdürüyor. 2021’de elektrikli ve bağlantılı yeni nesil ticari araç projelerinin 2026 yılına kadar hayata geçirilmesi için 2 milyar avroluk bir yatırım planı duyuran Ford Otosan, Ford’un elektrikli dönüşümünde stratejik önem taşıyor.

Ford Otosan 2023 yılını otomobil satışlarında da atılım yılı olarak ilan etti. Özellikle Ford Otosan Romanya Fabrikası’nda üretilen Ford Puma modeli bu konuda çok önemli bir rol oynayacak. 2022 yılını sıfır kilometre otomobil satışlarında 16. sırada tamamlayan Ford, 2023 yılında bu durumu değiştirmek istiyor.

Türkiye’de geçen yıl 810 bin 889 adet otomobil üretildi bunların 571 bin 218 adeti ihraç edildi!

Araba Habercisi Ocak 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 47. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 47. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 47. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Ford Otosan 2023 otomobil modelleri.

Ford Otosan 2023 otomobil modelleri

Ford Otosan 2023 otomobil modelleri.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba