Groupe PSA Avrupa’daki Fabrikalarını kapatma kararı aldı

Groupe PSA Türkiye Covid 19, Groupe PSA Fabrikaları Covid 19, Korona Virüs Groupe PSA Fabrikaları, Groupe PSA Avrupa Fabrikaları Kapatıldı.

Groupe PSA Türkiye tarafından gönderilen yazılı bir açıklamayla Avrupa fabrikalarının kapatıldığı bilgisi verildi. Groupe PSA Avrupa Fabrikaları Kapatıldı.

Youtube Kanalımız

Son günlerde belirli üretim tesislerinin yakınlarında COVID-19 vakalarında görülen ciddi artış fabrikaları kapattırdı. Bunun yanında büyük tedarikçilerle ilgili tedarik sorunları ve otomobil pazarlarındaki ani düşüş bu kararı ortaya çıkadı. Groupe PSA Yönetim Kurulu Başkanı ve kriz departmanı üyeleri, aşağıdaki çizelge uyarınca 27 Mart tarihine kadar araç üretim tesislerini kapatma kararı aldı.

Opel Corsa Elektrikli Avrupa Fiyatları ve Garanti Süresi Açıklandı!

Groupe PSA Avrupa Fabrikaları kapanma tarihleri.

16 Mart: Mulhouse (Fransa), Madrid (İspanya)

17 Mart: Poissy, Rennes, Sochaux (Fransa), Zaragoza (İspanya), Eisenach, Rüsselsheim (Almanya), Ellesmere Port (Birleşik Krallık), Gliwice (Polonya)

18 Mart: Hordain (Fransa), Vigo (İspanya), Mangualde (Portekiz)

19 Mart: Luton (Birleşik Krallık), Trnava (Slovekya)
Mekanik tesisler bu tarihler doğrultusunda kapatılacaktır.

Tesis yönetim ekipleri, sosyal ortaklar ile işbirliği içerisinde tesis kapama süreçlerini yerel olarak uygulayacaktır.
Groupe PSA, virüsün yayılmasını engellemek için alınacak en iyi koruma yöntemlerinin, engelleyici önlem almak ve tesislerdeki sağlık yetkililerinin tavsiyelerini uygulamak olduğunu hatırlatmaktadır.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi. Her şey yolunda giderse herkese Nisan sayısı itibariyle bir sürprizim olacak.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba