Groupe PSA Türkiye Peugeot, Opel ve Citroen’in Tüm Pazarlama ve Satış Şeklini Değiştirdi

Peugeot Türkiye Dijital Pazarlama, Peugeot Türkiye Online Pazarlama, Groupe PSA Türkiye Korona Virüs, Groupe PSA Türkiye Covid 19.

Groupe PSA Peugeot Türkiye Sağlık İçin Tüm Pazarlama ve Satış Şeklini Değiştirdi. Groupe PSA Türkiye Covid 19.

Instagram Hesabım

Groupe PSA Türkiye Tüm Yetkili Satıcılarında Müşterilerinin ve çalışanlarının Hayatını Kolaylaştıran Özel bir Çalışma Modelini Uygulamaya Aldı.

Tüm Peugeot, Citroen, DS ve Opel yetkili satıcılarında ve servislerinde yeni uygulama başladı. Artık “e-rezervasyon/online randevu”, “video call/görüntülü görüşme”, online araç tanıtımı ve mesafeli/online satış sistemine geçiş yapılıyor.

Önce video görüşme yap saatini ve günü sen ayarla dediler.

Hayata geçirilen bu yeni çalışma sistemi sayesinde müşteriler istedikleri gün ve saat için ilgilendikleri markanın web sitesi üzerinden online satış veya servis randevusu oluşturuyor. Bu randevular bir sonraki adımda müşterinin talebine göre; showroom randevusuna dönüştürülecek veya görüntülü online görüşme şeklinde yapılabilecek. Minimum sayıda kişiyi bayilerde bulundurmayı hedefleyen bu çalışma sistemi sayesinde müşterilerin yeni bir modeli keşfetmek için showroom’a gitmeleri gerekmeyecek.

Benzinin Litre Fiyatına Bu Gece 00.00’da Büyük İndirim Geliyor?

Groupe PSA Türkiye Online Satışı da başlattı.

Groupe PSA Türkiye’nin bir diğer yeniliğiyse mesafeli satış sistemi. Bu yeni çalışma modeli ile birlikte müşteriler evlerinden çıkmadan yeni otomobillerine sahip olabilecek. Müşterilerin satın almak istedikleri model tercihlerine göre adreslerine teslim edilecek veya standart bir şekilde müşterilerin showroom’a gelmesiyle teslimatlar gerçekleştirilebilecek.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba