2022 yılında kaç adet ikinci el araç satışı gerçekleşmesi bekleniyor! Sektör yılın ikinci yarısından ümitli!

ikinci el araba fiyatları Otomerkezi
ikinci el araba fiyatları Otomerkezi

2022 yılında kaç adet ikinci el araç satışı gerçekleşmesi bekleniyor! Sektör yılın ikinci yarısından ümitli! ikinci el araba fiyatları Otomerkezi.

Instagram Hesabım

2022 yılının bir fırsat yılı olabileceğini dile getiren Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Özellikle ikinci yarıda tedarik probleminin çözülmesi, pandemi ile ilgili gevşemeler belirleyici bir rol oynayacak. Hususi otomobil artık tüketicilerde ciddi bir alışkanlık geldi, elektrikli otomobiller de 2022’de hayatımıza yavaş yavaş girmeye başlayacak. Sektör hem değişiyor hem gelişiyor. Yılın ikinci yarısından ümitliyiz; ikinci yarıda beş milyon, ilk yarıda ise dört milyonluk bir satış bekleyerek 2022 yılının dokuz milyonluk bir hacme ulaşacağına inanıyoruz. Otomerkezi.net olarak bu yıl 40 şube ve toplam 8 bin araçlık satış adedine ulaşmayı hedefliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Dolu afetinde Muğla’nın Marmaris ilçesinde 1500 araç hasar gördü! Battaniye çözüm değil!

ÖTV matrahındaki yeni düzenlemelere dair öngörülerini de paylaşan Otomerkezi.net CEO’su, “Yılın ilk iki haftası oldukça durağan ve verimsiz geçti; tüketiciler fiyatların dip seviyeye gelmesi beklentisinde, matrah düzenlemesi belirli modellerde ancak yüzde 7-8’lik bir fiyat düşüşü olarak pazara sınırlı şekilde yansıyacaktır. 15 Aralık-15 Ocak’taki gelinen süreçte araç fiyatları üzerindeki şişmiş fiyatlar geriledi, bazı modellerde yüzde 25’e varan düşüşler yaşandı ve tüketiciler için daha makul bir tablo ortaya çıktı” dedi.

Opel Türkiye Ocak 2022 kampanyasını açıkladı! Bu modeller için yüzde 0 faiz kampanyası yaptık dediler!

Araba Habercisi Aralık 2021 Sayısını Nerelerden Okurum? ikinci el araba fiyatları Otomerkezi

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 36. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 36. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

ikinci el araba fiyatları Otomerkezi.

ikinci el araba fiyatları Otomerkezi

ikinci el araba fiyatları Otomerkezi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba