İkinci el otomobil satın almak için hiç kampanya yok mu? Bu sorunun cevabını ben de merak ettim!

ikinci el araba kampanyaları Mart 2024.
ikinci el araba kampanyaları Mart 2024.

İkinci el otomobil satın almak için hiç kampanya yok mu? Bu sorunun cevabını ben de merak ettim! ikinci el araç pazarı 2024 söz konusu olduğunda hiç kampanya yok mu? Bu sorunun cevabını bulmak için ikinci el araç satan bazı firmaların internet sitelerine baktım. ikinci el arabalar 2024 söz konusu olduğunda da bazı iyi denebilecek kampanyalar karşıma çıktı. ikinci el araba kampanyaları Mart 2024.

0 KM OTOMOBİL FİYAT LİSTELERİ KARIŞACAK

Reklam yapmışsın, kaç para aldın vs gibi söylemlerin önüne geçmek için ikinci el otomobil kampanyalarında marka isimlerine yer vermeyeceğim. İnternet üzerinden yaptığım bu kısa çaplı araştırmanın sonucunu sizler için haberin devamında yazacağım. 0 km araçlar 2024 söz konusu olduğunda markaların yaptığı kampanyalar var. Peki ikinci el araç satın almak için hiç kampanya yok mu?

Bir daha yazmakta yarar görüyorum bu bilgileri ikinci el araç satan bazı firmaların internet sitelerinden aldım. İşte dikkatimi çeken kampanyalardan bazıları.

Vergi levhası olan herkese yüzde 20’si peşin, yüzde 80’i 24 aya varan taksitle satan ikinci el firması var. Bunun yanında aynı firma kredi kartına 12 taksite varan şekilde ikinci el araç satışı da gerçekleştiriyor. Bu kampanyanın tüm kredi kartları için geçerli olduğunu da belirtmişler.

Bir diğer markanın da dikkatimi çeken bir kampanyası var. Bu kampanyada açıklanan bilgiler şu şekilde: “Yüzde 30 peşinatla, geri kalanı senetle. Yapılan açıklamada şu detaya yer verilmiş: “Geri kalan tutarı, rekabetçi oranlarla senetle finanse ediyoruz.” Aynı firma “Önce Kirala Sonra Satın Al” kampanyası da yapmış. Açıklamada şu detaylara yer veriliyor: “Kiraladığınız aracı satın almak isterseniz ödediğiniz bedelin yarısı peşinattan düşülür. Kampanyadan minimum 12 ay kiralama yapanlar yararlanabilir.”

İkinci el araç kampanyalarıyla ilgili bilgilere bakmaya devam edeceğim. Şimdilik karşıma çıkanlar bunlar. İlerleyen dönemlerde yenileri olursa onları da yazarım.

Nissan E-POWER için özel kampanya defteri açıldı! 1 milyon TL’ye kadar kredi verdikleri model var!

ikinci el araba kampanyaları Mart 2024.

ikinci el araba kampanyaları Mart 2024.

ikinci el araba kampanyaları Mart 2024.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba