İkinci El Otoda Yetki Belgesi almak için son tarih Haziran! Otoworld’ü seçenler yetki belgelerine sahip olabiliyor!

ikinci el yetki belgesi Otoworld
ikinci el yetki belgesi Otoworld

İkinci El Otoda Yetki Belgesi almak için son tarih Haziran! Otoworld’ü seçen galericiler yetki belgelerine sahip olabiliyor! ikinci el yetki belgesi Otoworld, Otoworld ikinci el yetki belgesi, galerici yetki belgesi, ikinci el araç satışı yetki belgesi.

Instagram Hesabım

İkinci El Otoda Yetki Belgesi almak için son tarih Haziran 2021 olarak açıklandı. İkinci el oto satışında galerilerin yetki belgesi alması için süre daralırken, Otoworld’ü seçen galericiler yetki belgelerine sahip olabiliyor.

İkinci el taşıt ticaretinin adil rekabet koşulları altında, kolay, hızlı ve tüketiciler açısından güvenli bir ortamda yapılmasını sağlamak ve sektörün sağlıklı bir işleyişe kavuşturulması amacıyla Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan “İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişik Yapılmasına Dair Yönetmelik” 21 Haziran 2021 tarihi itibariyle uygulamaya başlanacak. Yeni düzenleme ile birlikte ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti yapan ve yetki belgesini bugüne kadar almayan işletmelerin 30 Haziran 2021’e kadar yetki belgesi almaları gerekiyor.

Otomotiv sektörünün üssü Otoworld. ikinci el yetki belgesi Otoworld.

İstanbul Anadolu yakasında oto alım – satımı ile ilgili tüm ihtiyaçları bir araya toplayacak, yeni yönetmeliğe uygun olarak tasarlanan, tercih edenler için Galericilik Yetki Belgesi verebilmesiyle öne çıktıklarını söyleyen Otoworld Genel Koordinatörü Alp Mutlu, “Yaklaşık 150 seçkin galeri ve diğer alım satım ihtiyaçlarını bir araya getiriyoruz. 90 bin metrekarelik proje alanı ve 50 bin metrekarelik kiralanabilir alanımızla pandemi koşullarına sağladığımız uygunluk konseptimizi daha da öne çıkıyor. Özgün bir modele ev sahipliği yapan bu yerleşkenin 20 bin metrekaresi Otoworld Otomotiv Merkezi’ne ait. Yerleşkenin 30 bin metrekarelik alanı ise Türkiye’nin seçkin markalarını barındıran mobilya konseptiyle faaliyet halinde. Bir evin ihtiyacı olan her şeyi bulabileceğiniz bu yapı bu yönüyle emsalsiz. Türkiye’de bir eşi daha yok. Önümüzdeki ay kapılarımızı açmaya hazırlanıyoruz. Seçkin galerileri ve oto alım satım paydaşlarını AVM konforunda, pandemi kurallarına göre bir araya getiriyoruz. Bu nedenle, sınırlı sayıda kiralama alanımız kaldı.” şeklinde konuştu.

İşte Türkiye’nin en çok satan 20 sedan modeli! Türkiye’de en çok bu sedan modeller satılıyor!

Araba Habercisi Dergisi’nin Mart 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Mart 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 26. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 26. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Mart 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

ikinci el yetki belgesi Otoworld.

ikinci el yetki belgesi Otoworld

ikinci el yetki belgesi Otoworld

Gezdim yerinde gördüm. İşte Otoworld.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba