Avenger olmaya hazır mısın? Elektrikli Jeep Avenger ne zaman satışa sunulacak? Özellikleri nasıl?

Jeep Avenger ne zaman satılacak?
Jeep Avenger ne zaman satılacak?

Avenger olmaya hazır mısın? Elektrikli Jeep Avenger ne zaman satışa sunulacak? Özellikleri nasıl? Jeep Avenger ne zaman satılacak?

INSTAGRAM HESABIM

Jeep markası, 2022 Paris Otomobil Fuarı’nda (Mondial de L’Automobile 2022) markanın tamamen yeni ve tamamen elektrikli modeli olan Avenger’ın tanıtımını yaptı.

Jeep CEO’su Christian Meunier “Avrupa Pazarının beklentilerine uygun olarak tasarlanan Avenger, Jeep’in tüm kabiliyetlerini de sunuyor. Paris Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirdiğimiz tanıtımı ile tamamen elektrikli bir Jeep modelinin, segmentteki mevcut oyunculara harika bir alternatifi olduğunu ve bunun nedenlerini gösterdik. Jeep Avenger markamız için önemli bir kilometre taşı. Fransa gibi önemli Avrupa pazarlarındaki büyüme planlarımızı ve dünyanın önde gelen sıfır emisyonlu SUV markası olma hedefimizi destekliyor” diye konuştu.

Modelin WLTP döngüsünde 400 km olan menzili, sadece şehir kullanımında 550 kilometreyi buluyor. Jeep Avenger’ın ürettiği güç ve tork verileriyse yeterli dedirtiyor. Avenger 156 HP güç ve 260 Nm tork üretiyor. Avrupa’da fuar itibariyle siparişlere açıldı. Araç teslimlerinin ne zaman yapılacağını bilmiyorum ama Ocak ayında İngiltere’de yapılacağı söyleniyor. Jeep Avenger 3 dk şarj ile 30 km, 24 dk şarj ile %80 menzil sunuyor.

Paris Otomobil Fuarı sırasında ayrıca bu aracın dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan seçeneği de tanıtıldı. Jeep Avenger 4×4 Concept, iki tekerlekten çekişli versiyona göre görünüm açısından da farklılaşacak. Jeep yöneticileri bu elektrikli otomobil için onun her açıdan Jeep markasının özelliklerini taşıyan bir araç olduğunu söyledi.

Audi RS 3 Performance Edition tanıtıldı! İşte vahşi cazibenin ön plana çıkan önemli özellikleri!

Araba Habercisi Ekim 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ekim 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 44. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 44. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Jeep Avenger ne zaman satılacak?

Jeep Avenger ne zaman satılacak?

Jeep Avenger ne zaman satılacak?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba