Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün: Hiyerarşiyi yok ediyor kadın-erkek eşitliğini sağlamak için öncü adımlar atıyoruz!

Kadın erkek eşitliği Ford Otosan.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Ford Otosan kadın erkek eşitliği, Kadın erkek eşitliği Ford Otosan, otomotivde kadın erkek eşitliği.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün: Hiyerarşiyi yok ediyor kadın-erkek eşitliğini sağlamak için öncü adımlar atıyoruz! Ford Otosan kadın erkek eşitliği. Kadın erkek eşitliği Ford Otosan,

Instagram Hesabım

Bugün gönderilen basın bülteninde Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün’ün çok önemli açıklamalarına yer verildi. Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, 2019 sürdürülebilirlik raporu ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:
“Türkiye’nin en değerli ve en çok tercih edilen sanayi şirketi olma vizyonumuza ulaşma yolunda sürdürülebilirlik yönetimini güçlendirmek amacıyla dijital dönüşüm, inovasyon ve yalınlaşma süreçlerine odaklanarak kurum içi girişimcilik ve inovasyonu şirketiminizin tüm kademelerine yaymaya 2019 yılında da devam ettik. ‘Büyük veri’yi kullanarak, üretim süreçlerimizde daha fazla verimlilik sağlarken, üretim faaliyetleri kaynaklı çevresel performansımızı geliştiriyor, ürünlerimizi daha da sorumlu hale getiriyoruz. Ayrıca, çevik çalışma şekli ile daha verimli ve sürdürülebilir iş süreçleri için çalışmalarımıza devam ediyor, hiyerarşiyi yok ediyoruz. Yarını inşa ederken, farklılıkları ve çeşitliliği destekliyor, sektördeki kadın-erkek eşitliğini sağlamak için öncü adımlar atıyoruz. İşe alımlarda kadın kotası uygulaması ile otomotiv sektöründe kadın istihdamı lideriyiz. Çalışma arkadaşlarımızın emekleriyle ortaya çıkan tüm yenilikçi projeler ve dönüşüm sayesinde hedeflerimize ulaşıyor, rekabet gücümüzü artırırken sürdürülebilir bir gelecek için fayda sağlıyoruz.”

Kadın erkek eşitliği Ford Otosan
Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün

İkinci el araç satın almak isteyenler için dev ortaklık açıklandı! 1.000 TL’den başlayan taksitlerle ne demek?

Ford Otosan yenilenebilir enerji yatırımları sayesinde üretim faaliyetlerinin çevresel etkisi azaltılıyor

Ürettiği birim araç başına düşen enerji tüketimini ve sera gazı salınımını azaltma hedeflerine ulaşmak üzere çalışan Ford Otosan, farklı enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji projelerini hayata geçiriyor. Gölcük ve Sancaktepe Fabrikalarında bina dış cephesini kapsayan panellerden oluşturulan ‘Solarwall’ sistemiyle ısıtma, soğutma ve havalandırma için güneş ışınlarını kullanıyor. Ayrıca, Gölcük Fabrikasında kurulan yedi rüzgâr türbini ile şirketin tükettiği enerjiyi yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlamaya çalışıyor. Aydınlatma konusunda ise LED dönüşümlere odaklanan şirket, 2019’da hayata geçirdiği ‘Suntracker’ sistemleriyle güneşten gelen ışığı atölyelerini aydınlatmak için kullanmaya başladı.

Mercedes Benz Türkiye otomobil ve hafif ticari araçlar için iddialı faiz kampanyasını açıkladı!

Araba Habercisi Eylül 2020 Sayısını Nerelerden Okurum? Kadın erkek eşitliği Ford Otosan.

Araba Habercisi Dergisi 20. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 20. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi bundan sonra Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına başladı. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 20 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2020 Sayısı’nda neler var?

Teknoloji Dergisi GoToTechno hediyesiyle birlikte yayınlanan Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

Mercedes Benz GLG Çıktı! Kompakt SUV sınıfına bol yıldızlı komutan geldi.

Tüm detaylarıyla Yerli Otomobil. Yerli Otomobil TOGG sadece SUV model mi?

Yeni Skoda Octavia’yı bulup satın alabilirseniz altın değerinde olacak.

Yeni Opel Insignia satışa sunuluyor. Opel’in amiral gemisi çok iddialı.

Volkswagen Polo Sedan neden gelmiyor? Gelse Jetta gibi olur.

Yeni Ford Transit Hibrit satışa sunuldu. Ticari hayata elektrik geldi.

Yeni Hyundai Elantra çok iddialı geliyor. Kompakt sedan rekabeti yeniden başlıyor.

Yeni Kia Sorento Türkiye’de ne zaman satılacak? Hibrit Sorento çok alıcı bulur!

1 milyon TL etiketle Yeni Land Rover Defender Türkiye’de satışa sunuldu.

Makyajla iddiasını daha da artıran Volkswagen Arteon gösterildi.

Kadın erkek eşitliği Ford Otosan.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba