Mercedes-AMG GT Black Series tanıtıldı! 730 Beygir 200 km/s hıza çıkması için 9 saniye yetiyor!

Mercedes AMG GT Black Series Yorumları.
Mercedes AMG GT Black Series Yorumları.

Mercedes AMG GT Black Series, Mercedes AMG Yeni Modeller, AMG Yeni Model GT Black Series, GT Black Series Performans Verileri.

730 HP ile seri üretim bir Mercedes-AMG ile sunulan en güçlü V8 motora sahip Mercedes-AMG GT Black Series tanıtıldı. Mercedes-AMG GT Black Series en yüksek performansı sağlayan sayısız fonksiyonel tasarım ve mühendislik özelliklerine sahip. Bunlardan sadece birine örnek olarak, karbondan üretilen ve sadece 13,9 kg ağırlığa sahip tork tüpü, AMG GT’de kullanılan alüminyum örneğe göre yüzde 40 daha hafif. Mercedes AMG GT Black Series Yorumları. Mercedes AMG Yeni Modeller.

Instagram Hesabım

Motorsporlarından aktarılan teknik deneyimlerle Mercedes-AMG GT Black Series, 730 HP ile gelmiş geçmiş en güçlü seri üretim V8 motoruna sahip Mercedes-AMG modeli unvanına sahip. Saatte 1.100 kg hava basabilen Biturbo desteği ile beraber Mercedes-AMG GT Black Series, 0-100 km/s hızlanmasını 3.2 saniyede tamamlarken 0-200 km/s hızlanması 9 saniyenin altında gerçekleşiyor. • 2006’dan günümüze en özel Mercedes-AMG modelleri Black Series olarak adlandırılırken, otomobiller sadece bir koleksiyon parçası değil, günlük ve pist kullanımlarında maksimum performansı veren birer başyapıt.

Mercedes-AMG’nin en güçlü seri üretim V8 motoru

Aslında GT Black Series’teki yeni motor, kuru karter yağlamalı AMG 4,0 litrelik V8 Biturbo motora dayanıyor. Ancak çok sayıda değişiklik nedeniyle şirket içinde M178 LS2 kodu ile anılıyor. Bu motor 6.700-6.900 d/d aralığında 730 BG (537 kW) güç ve 2.000-6.000 d/d aralığında 800 Nm tork üretiyor. Yeni eksantrik milleri ve yeni egzoz manifoldları, yeni ateşleme düzenine uyarlanırken böylece gaz tepkileri daha da iyileşiyor.

Mercedes AMG GT Black Series 9 saniyenin altında 0’dan 200 km/s’ye çıkıyor.

Motor yeni AMG GT Black Series’e tamamen özgün bir karakter kazandırıyor. Sadece iddialı bir performans sunmakla kalmayan motor aynı zamanda sesiyle de büyülüyor. Doğal olarak ortaya hayranlık uyandıran performans değerleri çıkıyor. 0’dan 100 km/s hıza sadece 3,2 saniyede ulaşan sporcu 9 saniyeden daha kısa bir sürede 0’dan 200 km/s hıza ulaşıyor. Maksimum hız ise 325 km/s.

Ford Puma Fiyat Listesi! Türkiye’de Satışa Sunulan Ford Puma SUV Kaç Paraya Satılıyor?

Mercedes AMG GT Black Series Yorumları.

Mercedes AMG GT Black Series Yorumları.
Mercedes AMG GT Black Series Yorumları.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba