Renault Türkiye yılın son kampanyasını açıkladı! Yerli Üretici hangi modeller için kampanya yaptı?

Otomobil Kampanyaları Renault Aralık 2022.
Otomobil Kampanyaları Renault Aralık 2022.

Renault Türkiye yılın son kampanyasını açıkladı! Yerli Üretici hangi modeller için kampanya yaptı? Otomobil Kampanyaları Renault Aralık 2022.

INSTAGRAM HESABIM

Renault Türkiye tarafından açıklanan yılın son kampanyasının detaylarını Renault Türkiye internet sitesinden aldım. İnternet sitesinde açıklanan bilgilere göre kampanya şu şekilde düzenlenmiş. Bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

“Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, tüm Renault modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir.

Kampanyada, 100.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile aylık ödeme 9.019 TL’dir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.12.2022 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Renault Yetkili Satıcılarında.”

Skoda Octavia 2021 yılı biterken kaç paraydı? Aynı araba 2022 yılı biterken kaç paraya satılıyor?

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Otomobil Kampanyaları Renault Aralık 2022.

Otomobil Kampanyaları Renault Aralık 2022.

Otomobil Kampanyaları Renault Aralık 2022.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba