Gençler otomotiv sektörü için fırsat ayağınıza geldi! Otomotiv Yaz Kampı Gençleri Bekliyor!

Otomotiv Yaz Kampı OSD.
Otomotiv Yaz Kampı OSD.

Gençler otomotiv sektörü için fırsat ayağınıza geldi! Otomotiv Yaz Kampı Gençleri Bekliyor! Otomotiv Yaz Kampı OSD.

Instagram Hesabım

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), lise ve üniversite öğrencilerine yönelik Otomotiv Yaz Kampı’nı devreye alıyor. Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin (OİB) destekleri ile 1-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek ücretsiz sanal etkinlikle, gençlerin otomotiv sanayiini yakından tanıması hedefleniyor.

Otomotiv Yaz Kampı’nda öğrenciler; online workshoplar, dijital fabrika turları, OSD üyesi kuruluşların alanında uzman çalışanlarından sanayiye ilişkin gelişmeleri dinleme ve OSD Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı Genç Sohbetler gibi birçok etkinliğe katılma şansını yakalayacak. Kamp boyunca en az 10 oturuma katılım sağlaması durumunda öğrencilere katılım sertifikası verilecek.

Kamp boyunca öğrenciler; online workshoplar, dijital fabrika turları, OSD ve OİB üyesi her biri küresel birer oyuncu olan ana sanayi kuruluşlarının alanında uzman çalışanlarından sanayiye ilişkin gelişmeleri dinleme imkanı elde edecek ve OSD Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı Genç sohbetler gibi birçok etkinliğe katılabilecek. Ayrıca, OSD’nin sektöre öncülük eden üye firmalarıyla ilgili en güncel gelişmeler de katılımcılara aktarılacak. Kamp boyunca en az 10 oturuma katılım sağlayan öğrencilere katılım sertifikası verilecek. Bunun yanı sıra gün sonu sınavlarında belirli bir seviyede puan alan ve projesini tamamlayan üniversite öğrencileri başarı sertifikası almaya hak kazanacak. Otomotiv Yaz Kampı detaylarına ve kayıtla ilgili bilgilere, www.otomotivkampi.com adresinden ulaşılabiliyor.

Milyon TV’de yayınlanan Otomobil Habercisi ile pazar günleri saat 13.00’te evlerinize konuk oluyoruz!

Araba Habercisi Dergisi’nin Temmuz 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Temmuz 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 30. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 30. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Temmuz 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Otomotiv Yaz Kampı OSD.

Otomotiv Yaz Kampı OSD.

Otomotiv Yaz Kampı OSD.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba