Renault Mais CEO’su Berk Çağdaş Renault’nun İkinci El Değerini Nasıl Yükselttiklerini Açıkladı!

Renault İkinci El Araçlar 2020.
Renault Mais CEO Berk Çağdaş

Renault Mais CEO Berk Çağdaş, Renault Mais Genel Müdür Berk Çağdaş, Renault İkinci El Araçlar 2020, Renault İkinci El Arabalar, Renault İkinci El Otomobiller.

Renault Mais CEO’su Berk Çağdaş Renault’nun İkinci El Değerini Nasıl Yükselttiklerini Açıkladı! Renault İkinci El Araçlar 2020.

Instagram Hesabım

Otomotiv sektörünün en büyük veri ve analiz şirketi Cardata, son bir yıl içerisinde ikinci elde en çok değer kazanan marka ve modelleri listelemişti. Otomotiv sektörünün en büyük veri ve ikinci el fiyatlandırma şirketi Cardata, ikinci el araçlar arasında kapsamlı bir fiyat araştırması yaptı. Şirket araştırmasında son 1 yıl içerisinde en çok değer kazanan araç modellerini belirledi. Araştırma kapsamında, ikinci elde değerini en çok artıran marka Renault oldu. Fiyat değer oranını en çok artıran modellerin yine Renault modelleri olması dikkatleri çekti.

İkinci El En Değerli Marka ve Modeller Hangileri?

Buna göre, son 1 yılda değerini yüzde 46 artıran 2017 model Renault Megane 1.5 DCI Sedan listenin zirvesinde yer aldı. 2016 model Renault Megane 1.5 DCI Sedan yüzde 42’lik değer artışıyla ikinci sırada yer aldı. 2017 model Renault Clio 1.5 DCI yüzde 41’lik değer artışıyla üçüncü oldu. Türkiye’de en çok değer kazanan dördüncü otomobil modeli ise 1 yılda yüzde 38 ikinci el değeri kazanan 2017 Renaut Megane 1.6 Joy oldu. Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, “Yaptığımız bu araştırmada ise, Renault’un zirvede yer almasının birçok önemli sebebi var. Bunların başında; Renault2 markası altında son dönemde gerçekleştirilen kurumsal ikinci el yatırımlarının başarısı ve Türkiye otomotiv pazarında sahip olduğu güvenilir marka kimliği geliyor” demişti.

Yerli üretim araçlara uygulanan kredi kampanyası devam edecek mi?

Renault Mais CEO’su Berk Çağdaş İkinci El Başarısını Getiren Yolu anlattı.

Renault Mais CEO’su Berk Çağdaş sosyal medya hesaplarından bu başarının nasıl geldiğini şu şekilde anlattı: ”

Renault MAİS olarak, tam 3 yıldır ben ve ekip arkadaşlarım, bir markanın sürekli ve sürdürülebilir başarısının, markanın ikinci el değerini korumak, ikinci el değerine yatırım yapmak, ikinci el değerine zarar veren tüm oluşum ve koşulları ortadan kaldırmak olduğuna inandık. Sabırla çalışarak, tüm yetkili satıcılarımızla birlikte bunu başardığımızı görmek, en büyük gururum. 2016 yılında, hakkettiği yerin çok altında olan bir 2.el pazar değerinden, bugünkü en çok değer kazanan marka/model noktasına gelişimiz inançlı ve istikrarlı çalışan ekip arkadaşlarımın ve politikalarımızı destekleyen Bayi teşkilatımızın bir eseri ve başarısıdır. Tüm ekip arkadaşlarıma ve sevgili iş ortaklarımıza bu başarıları için yürekten teşekkür ediyorum.”

Renault İkinci El Araçlar 2020.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba