Elektrikli SKYWELL ET5 SUV kaç paraya satılıyor? Arabayı bilmiyorum ama fiyatı 1.3 milyon TL!

SKYWELL ET5 SUV fiyat listesi
SKYWELL ET5 SUV fiyat listesi

Elektrikli SKYWELL ET5 SUV kaç paraya satılıyor? Arabayı bilmiyorum ama fiyatı 1.3 milyon TL! SKYWELL ET5 SUV fiyat listesi.

INSTAGRAM HESABIM

Elektrikli araçlar dünyasının önde gelen Çinli temsilcilerinden SKYWELL ile gerçekleştirdiği ortaklık kapsamında Ulu Motor bu araçları Türkiye’ye getiriyor. Firma ile ilgili bilgim bugüne kadar çok fazla olmadı. Otomobili de göremedim ama bu araçla ilgili bazı sorular geldiği için en azından fiyat bilgisini yazmak istedim.

SKYWELL ET5 Comfort Bu seçenek gelmiyor.

SKYWELL ET5 Comfort Plus Bu seçenek gelmiyor.

SKYWELL ET5 Premium Line 1.299.000 TL

SKYWELL ET5 Premium Plus 1.599.000 TL

D segmentinde yer alan bu SUV, 0-100 km/s hıza 9.6 saniyede çıkarken, son hızı 150 km/s olarak açıklanıyor. 200 HP güç ve 320 Nm tork üretiyor. Menzili hakkında 520 kilometreye varan açıklaması yapılıyor. Açıklanan bu menzilin WLTP formunda olmadığını hatırlatmak isterim.

Üretimi Oyak’tan Karsan’a geçmesinin ardından en ucuz Renault Megane Sedan 711 bin TL oldu!

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

SKYWELL ET5 SUV fiyat listesi.

SKYWELL ET5 SUV fiyat listesi

SKYWELL ET5 SUV fiyat listesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba