Volkswagen ID3 İngiltere’de 22 bin Sterline Satışta!

Volkswagen ID3 Kaç Para Olacak
Volkswagen ID3 Kaç Para Olacak

Volkswagen ID3 Kaç Para Olacak, Elektrikli Volkswagen ID3, Volkswagen ID3 fiyatları, Volkwagen ID3 fiyat listesi, Volkswagen ID3 yorumları. Volkswagen, “Elektromobilite” stratejisi paralelinde pazara sunmayı planladığı tamamen elektrikli ID model ailesinin ilk modeli ID.3’ün üretimine başlayarak yeni bir döneme başlangıç yaptı. Volkswagen ID3 elektrikli otomobiller konusunda bir dönüm noktası olacak gibi görünüyor. Elektrikli Volkswagen ID3 İngiltere fiyatı 22 bin Sterlin olarak açıklandı. Almanya için açıklanan fiyat ise 30 bin Euro’nun altında olacağı yönünde. Burada fiyat konusunda bir sürpriz olmasını bekliyorum. Volkswagen ID3 2020 yılından itibaren yollara çıkacak. Volkswagen ID3 Kaç Para Olacak?

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Beetle ve Golf’ten sonra, yeni bir dönemin habercisi!

ID.3’ün üretimine başlanması, otomotiv dünyasının efsanevi modelleri arasında yer alan Beetle ve Golf’ten sonra Volkswagen markası için en önemli dönüm noktası; Zwickau da, otomotiv endüstrisinde bu yeni dönemin öncü fabrikası olarak dikkat çekiyor.

Honda Civic Type R mı? Renault Megane RS mi?

Volkswagen MEB Modüler Elektrik Platformu Nedir?

ID.3, Volkswagen’in MEB (Modüler Elektrik Platformu) teknolojisine dayanan ilk modeli. Markanın elektrikli araç atılımının teknik ve ekonomik omurgasını oluşturan MEB’in (Modüler Elektrik Platformu) kalbini, aracın alt zeminine entegre edilmiş yassı, ölçeklenebilir, yüksek voltajlı bir batarya oluşturuyor. 2021 yılında tamamen elektrikli otomobil üretimine geçecek olan Zwickau’da, Grup’un diğer markaları için aynı platforma dayalı altı model üretilecek.

Volkswagen ID3, 330 ila 550 kilometre menzile sahip 3 farklı batarya seçeneği ile satışa sunulacak. 58 kWh bataryalara sahip olan araç, 160 km/s son hıza ulaşırken, 204 HP güç, 310 Nm tork üretiyor.

Elektrikli Volkswagen ID3 İngiltere fiyatı 22 bin Sterlin olarak açıklandı. Almanya için açıklanan fiyat ise 30 bin Euro’nun altında olacağı yönünde. Burada fiyat konusunda bir sürpriz olmasını bekliyorum. Volkswagen ID3 2020 yılından itibaren yollara çıkacak.

Volkswagen Arteon mu? Audi A5 Sportback mi?

Volkswagen ID3 Kaç Para Olacak?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergileri.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba