Yeni Renault Clio 22 Ocak’ta Hatay’da Tanıtılacak

Yeni Clio, 2020 Clio, Yeni Renault Clio, 2020 Renault Clio, Yeni Clio Yorumları, Yeni Clio Özellikleri. Yeni Renault Clio satış tarihi belli oldu. Yeni Clio’nun Bursa’daki Oyak Renault Fabrikası‘nda üretiliyor olması onu ülkemizin yerli üretim modellerinden biri yapıyor. Yeni Renault Clio Türkiye basın lansmanı 23 Ocak tarihinde Hatay’da gerçekleştirilecek. Avrupa pazarlarında satışta olan Yeni Renault Clio Ne Zaman Satılacak.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Yeni Renault Clio Ne Zaman Satılacak sorusunun cevabı Şubat ayından itibaren olacağı yönünde. Yeni Renault Clio Şubat ayında Türkiye yollarına çıkacak. Yerini aldığı modelden daha fazla ilgi görmesini bekliyorum. Daha önceki versiyonda kullanılan motor seçeneklerine sahip olacak olan yeni Renault Clio’nun hibrit bir seçeneği de olacak. 

Yerli Otomobil Tanıtıldı! Yolu Açık Olsun.

Yeni Clio, bir önceki neslin ana hatlarını taşıyor. Model, bir yandan başarılı görünümünü korurken, diğer yandan etkileyici tarzıyla öne çıkıyor. Kaporta üzerindeki çizgiler, modele daha kaslı bir görünüm kazandırıyor. Genişletilen radyatör ızgarası, Yeni Clio’ya daha belirgin bir görünüm kazandırırken, motora ise etkin bir soğutma sağlıyor.

Yeni Renault Clio Ne Zaman Satılacak.

Yeni Renault Clio Daha Alçak

Yeni Clio, 14 milimetre kısa olmasına rağmen (uzunluk 4048 mm, genişlik 1798 mm) daha geniş bir iç mekana sahip. Yeni Clio’nun karoserisi, aerodinamizmini ve sportif görünümünü artırmak için 30 milimetre alçaltıldı (yükseklik 1440 mm). 17 inç tekerlekler (versiyona göre) ise aracın dinamik duruşuna katkı sağlıyor. Köpekbalığı anten, full LED farlar ve yan camların çevresindeki krom detaylar, Yeni Clio’nun modern tarzına katkı sağlıyor ve iç mekanda olduğu gibi dış tasarımda da kalite algısını artırıyor.

Yeni Ford Focus HB ST Line Testimiz Yayınlandı!

Yeni Renault Clio Renk Seçenekleri

Valencia Turuncunun yanı sıra Vizon Kahverengi ve Seladon Mavi, Yeni Clio’da sunulan yeni renkler arasında yer alıyor. Otomobil endüstrisinde ilk defa Valencia turuncu renkte kullanılan turuncu cila bazlı özel işlem, Yeni Clio’nun dinamizmini açığa çıkarıyor ve modele derinlik ile birlikte benzersiz bir parlaklık kazandırıyor. Yeni Clio’da 11 farklı renk seçeneği ve 3 dış kişiselleştirme paketi (kırmızı, turuncu ve siyah) sunuluyor. İlk defa bir Clio’da ön çamurluklarda yer alan rüzgarlıklar, sürtünmeyi azaltıyor ve aerodinamik performansı artırıyor. Ek olarak yakıt tüketimini de azaltan rüzgarlıklar, Yeni Clio’nun tasarımına dinamizm ve sportif bir görünüm kazandırıyor.

Alfa Romeo Kapatılıyor mu? Ortaklık sonu mu?

Yeni Clio Full LED Farlar

İlk donanım seviyesinden itibaren full LED olarak sunulan farlar, Renault modellerinin karakteristik özelliği olan C şeklinde imzaya sahip. Farlar, Yeni Clio’ya daha etkileyici bir görünüm kazandırırken, ışığı destekleyen logo da şık bir görünüm sağlıyor.

Bagaj tasarımı, mümkün olan en kübik forma sahip olacak şekilde gerçekleştirildi. BOSE premium ses sisteminin başarılı biçimde entegre edilmesi ile bagaj hacmi 391 litreye ulaşırken, iç saklama hacmi 26 litre artırılarak segmentinde en yüksek seviyeye ulaşıyor. Çift zemin, bagaja eşya koymayı kolaylaştırırken, arka koltuklar yatırıldığında ise düz bir zemin ortaya çıkıyor.

Yeni Renault Clio Ne Zaman Satılacak?

Ön kısımda olduğu gibi stop lambaları da, derinlik hissini öne çıkaran C şeklindeki imza ile daha etkileyici bir görünüme sahip. Arka camın üzerinde ise daha uzun ve daha ince bir stop lambası dikkat çekiyor.

Yeni Seat Leon 28 Ocak 2020’de Tanıtılacak!

Yan camlara entegre arka kapı kolları ile dikkat çeken önceki neslin şık profili, birkaç estetik detay ile daha da geliştirildi. Krom cam çerçeveler, parlak siyah sütunlar ve arka kollar, kapı altı gövde çıtaları ve kapı eşiğindeki krom CLIO imzası gibi özenle oluşturulmuş profil de dış tasarımın kalite algısını artırıyor.

Profildeki krom detaylar, arkada da göze çarpıyor. Bagaj kapağının tampon ile mükemmel bir bütünlük oluşturması, yüksek bir kalite algısı yaratıyor. Bagaj kapağına uzanan farlar ise Yeni Clio’nun arka görünümüne genişlik kazandırıyor.

Yeni Renault Clio Ne Zaman Satılacak

Yeni Renault Clio Ne Zaman Satılacak, Yeni Clio Teknik Özellikleri, Yeni Clio Tasarımı, Yeni Clio Bagaj Hacmi, Yeni Clio Hibrit, Yeni Clio İç Mekan, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri
Yeni Renault Clio Ne Zaman Satılacak

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba