Yenilenen Alfa Romeo Stelvio Türkiye’de! Hayallerin SUV’unun Özellikleri Neler?

Yeni Alfa Romeo Stelvio Yorumları.
Yeni Alfa Romeo Stelvio Yorumları.

Yeni Alfa Romeo Stelvio Yorumları, Yenilenen Alfa Romeo Stelvio, 2020 Alfa Romeo Stelvio, Yeni Alfa Romeo Stelvio Fotoğrafları, Yeni Alfa Romeo Stelvio Fiyatı.

Yenilenen Alfa Romeo Stelvio Türkiye’de! Hayallerin SUV’unun Özellikleri Neler? Yeni Alfa Romeo Stelvio Yorumları Neler?

Instagram Hesabım

Alfa Romeo’nun sportif SUV’u Stelvio, 2020 model yılı versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuldu. Tasarım özellikleri, dinamik sürüş karakteri ile dikkat çeken araçta neler var? Alfa Romeo Stelvio’nun 2020 model yılı versiyonları; 2 ayrı benzinli motor seçeneği ve 2 ayrı donanım paketiyle birlikte, standart olarak dört tekerlekten çekişli sürüş özelliğiyle ön plana çıkıyor.

Alfa Romeo Stelvio Türkiye Satış Fiyatı ne kadar? Yeni Alfa Romeo Stelvio Yorumları.

Stelvio Nisan ayı boyunca 565 bin TL’den başlayan daha iddialı anahtar teslim satış fiyatıyla satışa sunuldu. Alfa Romeo Stelvio, yeni dokunmatik ekran ve 2. seviye otonom sürüş sistemi özellikli bilgi eğlence sistemiyle sportif SUV heyecanını daha da yükseğe tırmandırıyor.

Türkiye’de Volkswagen Golf mü Seat Leon mu daha çok satıyor?

Yeni Alfa Romeo Stelvio Teknik Özellikleri Nasıl?

Alfa Romeo tarihinin ilk SUV modeli olan Stelvio 2020 model yılı versiyonları, 2 kombinasyonla satışa sunuluyor. Sprint adı verilen yepyeni bir donanım seçeneğine sahip Alfa Romeo Stelvio versiyonları, standart olarak sunulan dört tekerlekten çekiş özelliği ve 2.0 litrelik 200 HP güç üreten benzinli motorla tercih edilebiliyor. 8 ileri otomatik şanzımanla kombinlenen 2.0 litrelik yeni motor versiyonu, 330 Nm tork üretebiliyor. 200 HP’lik Stelvio, 0-100 km/s hızlanmasını 7.2 saniyede tamamlarken, 215 km/s’lik son hıza erişebiliyor.

Yeni Alfa Romeo Stelvio 280 Beygir Seçeneğinin Özellikleri Neler?

Alfa Romeo Stelvio’nun Veloce isimli üst donanım seviyesi ise 2.0 litrelik benzinli motorun 280 HP’lik versiyonunun yine 8 ileri otomatik şanzımanla kombinlenmesiyle karşımıza çıkıyor. Yine standart olarak dört tekerlekten çekişli olarak yıllara çıkan 280 HP’lik Stelvio Veloce, 0-100 km/s hızlanmasını 5.7 saniyede tamamlarken, 230 km/s’lik son hıza erişebiliyor. Sprint donanım seviyesine ek olarak Alfa Romeo Stelvio’nun Veloce donanım paketinde ise; 20 inçlik hafif alaşımlı siyah spor aluminyum jantlar, sürücü tarafı hafızalı 6 yönlü otomatik ayarlanabilir ısıtmalı spor deri ön koltuklar, ısıtmalı spor deri direksiyon simidi, ısıtmalı cam yıkama püskürtücüleri standart olarak sunuluyor.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

Yeni Alfa Romeo Stelvio Yorumları.

Yeni Alfa Romeo Stelvio Yorumları

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba