Kia Picanto, Niro ve Stonic Modellerinde Yenilikler Yaptı!

Kia Picanto, Kia Stonic, Kia Niro, 2020 Kia Yenilikleri. Yeni Picanto Zest Akıllı start-stop sistemi ve beş vitesli manuel şanzımanıyla satışa sunulacak. Araçta 66 beygirlik 1.0 litrelik benzinli motor görev yapıyor. 2020 Kia Yenilikleri Neler?

Youtube Kanalımız

12.650 Euro ile satışa sunulan yeni Picanto iddialı bir şekilde geliyor. Yeni Kia Picanto üzerindeki 15 inçlik alaşım jantlar, gri renkli dikişli suni deri döşemesi ve dinamik çizgilere sahip. Diğer özellikleri arasında ise çift fonksiyona sahip projeksiyon farları, LED gündüz sürüş farları, ön sis farları ve arka LED farlar bulunmaktadır. İç tasarımı çok şık olan araç siyah konsol ve kapı kolları kaplamasıyla daha şık gözüküyor. RDS ve DAB radyo bulunduran araç bu özelliklerin yanında 7 inçlik dokunmatik ekranı ile Android Auto, AutoTM ve Apple CarPlay gibi gelişmiş özelliklere de sahip.

Kia Stonic Maxx Special Edition Yorumları.

Kia Stonic Maxx Special Edition satışa sunuldu. Yeni Stonic Maxx 118 beygire sahip 1.0 litrelik T-GDi motoruna sahip ayrıca araç altı ileri manuel şanzıman veya yedi ileri otomatik şanzıman seçeneği de sunuyor. Manuel seçeneği için 19.055 Euro ile satışa çıkan aracın otomatik seçeneği ise 20.055 Euro ile satışa sunuldu. Araçta Stonic Maxx’e özel 17 inçlik grafit alaşım jantlar ve suni siyah deri döşeme standart olarak bulunmaktadır.

Kia Niro Hibrit Ucuzladı.

Niro aracı herkes tarafından yeşil rengi ve kendi segmentinde gelişmiş özellikleri ile tanınmasına rağmen Kia, Niro’nun PHEV versiyonunun satış fiyatını 1.680 Euro düşürdü. Kia Niro, 30.265 Euro ile satışa sunuldu. DAB radyolu 8 inçlik dokunmatik ekranıyla birlikte Android Auto, Apple CarPlay ve gelişmiş park sensörlerini standart olarak bulunduruyor. Diğer standart donanımları arasında ise 16 inçlik alaşım jantlar, deri ve kumaş döşemeleri, ısıtmalı yan aynalar ve otomatik kararan dikiz aynası bulunmaktadır.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

2020 Kia Yenilikleri Neler?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba