Bu yıl Satışa Sunulacak Skoda Modelleri Hangileri?

2020'de Satılacak Skoda Modelleri.
2020'de Satılacak Skoda Modelleri.

Yeni Skoda Octavia, 2020 Skoda Octavia, 2020 Skoda Karoq, Skoda Scala, 2020 Skoda Scala. Bu yıl satışa sunulacak Skoda modelleri hangileri? 2020’de Satılacak Skoda Modelleri.

Youtube Kanalımız

2020 yılında Skoda üç yeni modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Yeni yılın en şanslı markalarından biri olan Skoda, yenilikleriyle çok konuşulur. Özellikle kompakt sınıfta iddialı modelleriyle 2020 onlara iyi gelecek gibi görünüyor. Bunun yanında Türkiye’de iddialı olmasını beklediğim SUV model Kamiq önemli başarılar elde edebilir.

Yeni Skoda Octavia 2020.

Yeni Skoda Octavia markanın bu yıl satışa sunacağı en önemli model olarak ön plana çıkıyor. Yeni Skoda Octavia Eylül 2020’de Türkiye’de satışa sunulacak.

Kompakt Sedan Skoda Octavia.

2020 Skoda Scala.

Yeni Skoda Scala, markanın kompakt HB sınıfındaki yeni kozu olacak. Skoda Scala, Volkswagen Golf genlerini kullanıyor olması nedeniyle ön planda yer alacaktır. Skoda Scala’nın yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulmasını bekliyorum.

2020 Skoda Kamiq.

Skoda Türkiye SUV modeller konusunda adını ön plana yazdıramadı. Dünya geneli satışlarında önemli başarılar elde etseler bile Türkiye Otomotiv Pazarı’nda ilk 10 dışında kaldılar. Skoda bu durumu yeni Kamiq modeli ile değiştirecek gibi görünüyor. Daha uygun fiyatlı bir SUV model olacak olan Kamiq’in yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulmasını bekliyorum.

Skoda Kamiq Euro NCAP Testinden Beş Yıldız Aldı!

2020’de Satılacak Skoda Modelleri. Yılın ikinci çeyreğine iddialı modellerini yetiştirebilirler.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba