2020 Yılında Avrupa’nın En Çok Satılan Otomobili Volkswagen Golf 8 oldu! Satılan her üç Golf’ten biri hibrit!

2021 Golf en çok satan otomobil.
2021 Golf en çok satan otomobil.

2021 Golf en çok satan otomobil, en çok satılan otomobil Golf, Volkswagen Golf 8 2021, 2021 Volkswagen Golf 8 satışları.

2020 Yılında Avrupa’nın En Çok Satılan Otomobili Volkswagen Golf 8 oldu! Satılan her üç Golf’ten biri hibrit! 2021 Golf en çok satan otomobil, en çok satılan otomobil Golf, Volkswagen Golf 8 2021, 2021 Volkswagen Golf 8 satışları.

Instagram Hesabım

Pazara sunulduğu günden bu yana, elde ettiği satış rakamlarıyla en başarılı Avrupalı otomobil ünvanına sahip Golf, sekizinci nesliyle bu başarısını devam ettiriyor. Yeni Golf, 2020 yılında başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa’da en çok satılan otomobil oldu. Volkswagen’in, 2020 yılında Avrupa’da satışa sunduğu Golf modelinin sekizinci nesli, pazara hızlı bir giriş yaptı. Yaklaşık 312 bin adet satış rakamına ulaşmayı başaran model, Avrupa’nın en çok satılan modeli oldu.

Golf 8 sayesinde, önceki nesillerde elde edilen başarı hikayesini kesintisiz şekilde sürdürdüklerini söyleyen Volkswagen Binek Araç CEO’su Ralf Brandstätter, Yeni Golf’ün segment standartlarını belirlemeye devam ettiğini söyledi. Brandstätter: “Koronavirüs salgınının lansman dönemine olumsuz etkilerinden dolayı Golf, yılın ikinci yarısında daha hızlı ilerlemek durumundaydı. Özellikle GTI, GTD ve GTE gibi önemli versiyonlarının da piyasaya sürülmesiyle üçüncü çeyrekte yeniden ivme kazandı.” dedi. Hibrit modellere yönelik yoğun talebin de bu başarıya katkıda bulunduğunu söyleyen Brandstätter “Yılın sonuna gelindiğinde, satılan her üç Golf’ten biri hibrit oldu. Avrupa pazarlarında müşterilerimize teslim ettiğimiz yaklaşık 312 bin Golf modelinden 179 bininin yılın ikinci yarısında trafiğe çıkmış olması, yıl sonunun ne kadar dinamik geçtiğini de gözler önüne seriyor.” diye konuştu.

Yeni Golf’ün Avrupa’da en başarılı olduğu pazarlardan biri de Almanya. Yıl sonu itibariyle Almanya’daki otomobil kayıt istatistiklerinde açık farkla zirvede olan Golf’ü, iki farklı Volkswagen modeli takip ediyor; Tiguan ve Passat. Avrupa’nın en önemli otomobil yayınlarından Auto Motor und Sport, Auto Bild ve Auto Zeitung dergileri de oybirliğiyle Golf’ü, kompakt sınıftaki en iyi otomobil olarak seçiyor. Ayrıca, Yeni Golf, 16 farklı karşılaştırma testinden lider olarak ayrılmayı başardı.

Volkswagen Passat Ocak 2021 fiyat listesi nasıl? 2020 yılına göre Volkswagen Passat modelleri ucuzladı!

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 Sayısı’nda neler var?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

2021 Seat Leon Türkiye’de satışa sunuluyor! Yeni Leon’un özellikleri neler?

Hyundai Türkiye’de bir devir kapanıyor! Türk ortak hisselerini Hyundai’ye devrediyor.

Yeni Hyundai Santa Fe Türkiye’de de satışa sunulacak! İşte özellikleri.

Yeni Dacia Sandero iddialı fiyatı ve özellikleriyle en çok satan araba bile olabilir.

Yeni Kia Sorento’dan olağanüstü bir başarı denilen seçim sonucu geldi.

Groupe PSA’nın elektrikli ticari araç üçüzleri büyük ödülü aldı.

Yeni Renault Kangoo hafif ticari araç pazarında tüm dengeleri değiştirebilir.

Şubat ayında satışa sunulacak olan Volkswagen Caddy çok iddialı geliyor.

Yeni Hyundai Tucson Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak?

Kompakt HB sınıfının başkanı Yeni Volkswagen Golf 2021’in yıldızlarından olacak.

Yenilenen Peugeot 3008 özellikleriyle premium sınıfa bile kafa tutar.

Yenilenen Renault Megane Sedan yeni motoruyla Türkiye’de satışa sunulacak.

2021 Golf en çok satan otomobil.

2021 Golf en çok satan otomobil.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba