Peugeot e-Legend Satışa Sunulacak mı? Peugeot yönetiminin planlaması nasıl? Çıkarsa efsane olur mu?

2021 model arabalar Peugeot legend.
2021 model arabalar Peugeot legend.

Peugeot e-Legend Satışa Sunulacak mı? Peugeot yönetiminin planlaması nasıl? Efsane olur mu? 2021 model arabalar Peugeot legend.

Instagram Hesabım

e-Legend Concept (504 Coupe), Peugeot’nun sürüş keyfi de dahil olmak üzere geleceğe yönelik heyecan verici vizyonunu ortaya koyuyor. Heyecan uyandıran mimarisiyle Peugeot markasının mirası olan doğal zarafeti daha da ileriye taşıyan bu konsept otomobil bizleri otomobilin geleceğine ışınlıyor. Peugeot e-Legend Concept, köklü bilgi birikimi ve deneyimi en ileri otomotiv teknolojisi ile birleştirerek marka mirasını geleceğe taşıyor. Peugeot, bu konsept otomobille modern teknolojinin oldukça çekici otomobil tasarım özellikleriyle başarılı bir şekilde uyum sağlayabileceğini gözler önüne seriyor.

Coupe tasarım, sürüş hissine vurgu yapmak üzere bilinçli olarak seçilmiş. Konsept otomobil son derece modern tasarım unsurlarıyla oldukça gerçekçi ve kullanışlı gövde orantılarını iyi bir şekilde harmanlıyor. “Konsept otomobil ve prototip” kategorisinde yer alan Peugeot e-Legend Concept, şık çizgilerini ve modern coupe tasarımını çok iyi harmanlıyor.

Kullanıcılara dört sürüş modunda da özelleştirilmiş, sürükleyici bir sürüş deneyimi sunabilmek adına sizinle bağ kurabilen i-COCKPİT yepyeni özelliklerle donatılmış durumda. Günümüzde sürekli yoğun bir temponun içerisindeyiz. Bu yüzden kendimiz için ayırdığımız kısa bir zaman, elimizdeki en değerli şey olabilir. Bu noktada sürücüsüz yolculuk, kendimiz için aradığımız bu zamanı bize vererek paylaşılacak yeni deneyimler yaşatmak için tasarlandı.

Yeni Peugeot 308 Türkiye’de kaç para olur? Türkiye’de ne zaman satılacağı belirsizliğini koruyor!

Peugeot e-Legend Sürüş Modları Neler?

SOFT: Dijital ekranlar ve bilgilendirme arayüzleri ile iletişiminiz minimuma indirilir.

SHARP: Sosyal ağlarınız ve günlüğünüz gibi dijital aktivitenize maximum erişim sağlanır.

LEGEND: “Cruising” mod, 504 Coupe’nin üç kadranını ve dijital ögelerle zenginleştirilmiş ahşap görünümünü üç farklı ekranla geri getiriyor.

BOOST: Güçlü elektrikli motor sayesinde son derece dinamik ve coşku dolu bir sürüş deneyimi. Tek bir ekrana yansıtılan yolculuk planı ile yola koyulabilirsiniz.

Peugeot tarafından açıklanan bilgiye göre e-Legend sadece şov amaçlı tasarlanmış bir araba. Yani yola çıkmayacak. Belki kararlarını değiştirirler, belki… Peugeot 504 Coupe olarak onu yollarda otonom olmasa bile elektrikli olarak göreceğimiz yönünde bir beklentim var.

Fiat Egea Ailesine Otomatik Şanzıman Ne Zaman Geliyor? Otomatik beklentisi ne zamana kaldı?

Araba Habercisi Eylül 2021 Sayısını Nerelerden Okurum? 2021 model arabalar Peugeot legend

Araba Habercisi Dergisi 32. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 32. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

2021 model arabalar Peugeot legend.

2021 model arabalar Peugeot legend

2021 model arabalar Peugeot legend

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba