Bazı markalar 2021 Model araç gelmeden yüksek bedelle sarı sayfaya koyanların satışlarını iptale başladı!

2021 model arabalar sahibinden

2021 Model araç gelmeden yüksek bedelle sarı sayfaya koyanların satış anlaşmasını iptale başladılar! 2021 model arabalar sahibinden, Yeni arabalar sahibinden, 2021 model araçlar sahibinden, yeni otomobil satış iptalleri!

Instagram Hesabım

Sizlerden son dönemlerde en çok duyduğum konulardan birisi tam olarak bu. Yepyeni bir araç daha yetkili satıcılarda satışa sunulmadan sarı sayfada çok daha yüksek bir bedelle satışa sunuluyor. Sosyal medya hesaplarımdan sıklıkla bana bu tip ekran görüntülerini gönderiyorsunuz. Ancak bu durum artık sona ediyor. Çünkü bazı markalar sarı sayfayı takibe aldı ve araç daha gelmeden satışa koyan müşterisinin anlaşmasını iptal etmeye başladı.

2021 Model araç gelmeden yüksek bedelle sarı sayfaya koyanların satış anlaşmasını iptale başladılar! Bazı markalar kaparo verip yeni aracı satın almak için bekleyen ama araç gelmeden çok daha yüksek bir fiyatla sarı sayfaya koyanların siparişlerini iptal ediyor 👏👏👏 Bunu yapan markaları sizlere tek tek söyleyeceğim. Tüketicinin yanında olan markalar her zaman ön planda olacak ve sonuna kadar alkışı hak edecektir.

Benzinli Otomatik Renault Clio 183.950 TL! Renault Clio Touch 1.3 TCe EDC Otomatik 130 HP 210.000 TL!

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Skoda Türkiye iddialı modeli Scala için Ocak ayına özel DSG otomatik için 219.500 TL dedi!

2021 model arabalar sahibinden. 2021 model arabalar sahibinden.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba