Porsche Macan T siparişleri alınmaya başladı! Porsche Türkiye iddialı Porsche Macan T’yi getirdi!

2022 Porsche Macan T.
2022 Porsche Macan T.

Porsche Macan T siparişleri alınmaya başladı! Porsche Türkiye iddialı Porsche Macan T’yi getirdi! 2022 Porsche Macan T.

Instagram Hesabım

Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Selim Eskinazi, “Bugün itibarıyla özel siparişe açılan yeni Porsche Macan T modeli Haziran ayından itibaren sahipleriyle buluşmaya başlayacak” açıklamasında bulundu.

Macan T modelinin iki litrelik, dört silindirli turbo motoru, son derece atak sürüş özellikleri, düşük ağırlık ve kompakt tasarımı birleştirerek ideal bir ağırlık ve performans dengesi sunuyor. Macan S ve GTS modellerindeki 2,9 litrelik çift turbolu V6 motorla kıyaslandığında, Macan T modelindeki güç aktarma sistemi ön aksta 58,8 kg daha hafif. Bu, araca mükemmel bir kalkış performansı ve mükemmel viraj alma becerileri sağlıyor.

NFT dijital sertifikalı ilk otomobil: Alfa Romeo Tonale! Alfa ruhu bu otomobille birlikte geri dönüyor!

Macan T, 265 PS (195 kW) güç ve 400 Nm tork kullanıma sunuyor ve bu değerlerle aracın tasarımına uygun, heyecan verici bir sürüş deneyimi sağlıyor. Macan T, motorla uyum içinde çalışan ve hızlı vites geçişleriyle performanslı sürüşleri destekleyen yedi vitesli çift kavramalı şanzıman (PDK) ve Porsche Traction Management (PTM) olarak adlandırılan dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılmış. Geniş devir bandı boyunca sunulan yüksek tork değeri, tüm sürüş koşullarında etkin bir hızlanma performansı sağlıyor. Direksiyon üzerindeki mod düğmesi ve Sport Response tuşu dahil standart Sport Chrono Paketi ile donatıldığında, Macan T 0’dan 100 km/s hıza 6,2 saniyede ulaşıyor ve 232 km/s maksimum hıza sahip oluyor.

Yeni BMW i4 Türkiye’de! Tamamen elektrikli ilk Grand Coupe BMW i4 ne zaman satılmaya başlıyor?

2022 Porsche Macan T.

Porsche Traction Management (PTM) özelliği de Macan T modelinin sürüş özelliklerine göre arka aks odaklı çalışmak üzere özel olarak uyarlandı. Ayrıca yeni bir özellik olarak PASM ve 10 mm daha alçak süspansiyon ile uyarlanabilir havalı süspansiyon opsiyonel donanımlar arasında yer alıyor. Ayrıca Porsche Tork Yönlendirme Sistemi Plus (PTV Plus) da opsiyonel olarak sunuluyor. Sistem, Macan T modelinin dinamik karakterine uyarlanarak sürüş dinamiklerini daha da keskinleştiriyor.

Macan T, standart olarak Porsche Aktif Süspansiyon Yönetimi (PASM) ile çelik süspansiyona sahip tek Porsche modeli ve 15 mm alçaltılmış gövde ile yollara çıkmaya hazırlanıyor. Ön akstaki viraj denge kolları daha rijit ve aracın şasi ayarı, araç ve güç aktarma sistemi için mükemmel süspansiyon oluşturmak üzere optimize edildi. Bu sayede çok hassas direksiyon tepkileri ve kıvrak yol tutuş özellikleri sunuyor.

Yeni Kia Sportage fiyat listesi açıklanmaya başladı! İlk olarak vitrine benzinli otomatik dört çeker çıktı!

Araba Habercisi Şubat 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 37. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 37. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

2022 Porsche Macan T.

2022 Porsche Macan T.

2022 Porsche Macan T.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba