Yeni BMW i4 Türkiye’de! Tamamen elektrikli ilk Grand Coupe BMW i4 ne zaman satılmaya başlıyor?

2022 BMW i4 fiyatları
2022 BMW i4 fiyatları

Yeni BMW i4 Türkiye’de! Tamamen elektrikli ilk Grand Coupe BMW i4 ne zaman satılmaya başlıyor? 2022 BMW i4 fiyatları.

Instagram Hesabım

BMW’nin tamamen elektrikli ilk Gran Coupé modeli Yeni BMW i4 ve ilk tamamen elektrikli M modeli Yeni BMW i4 M50 yollarla buluşmak için gün sayıyor. BMW’nin efsanevi sportif karakterini ve Gran Coupé’nin zarif tasarımını, ferahlık ve pratiklikle birleştiren Yeni BMW i4, WLTP normlarına göre 500 km’yi aşan bir menzil sunuyor. Baştan itibaren tamamen elektrikli bir sürüş sistemi için tasarlanmış esnek araç mimarisine sahip Yeni BMW i4, 2022’nin ilk çeyreğinde Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda yerini alacak.

BMW’nin tamamen elektrikli ilk Gran Coupé modeli Yeni BMW i4, dünyaca ünlü moda tasarımcıları Raisa&Vanessa’nın New York Fashion Week kapsamında gerçekleşen dijital defilesinde ilk kez gösterildi.

Yeni Kia Sportage fiyat listesi açıklanmaya başladı! İlk olarak vitrine benzinli otomatik dört çeker çıktı!

Opsiyonel olarak sunulan BMW IconicSounds Electric özelliği, sürüş sesini otomobilin hem içinde hem de dışında yönetiyor. SPORT modunda dinamik bir ses karakteri ile net ve güçlü bir yük geri bildirimi veriyor. COMFORT modunda dengeli bir ses karakteri ile hafif bir yük geri bildirimi ve ECO PRO modunda ek ses kademelendirme olmadan konforlu bir ses karakteri sunuluyor.

Yeni BMW i4’ün 470 litre hacme sahip bagaj bölümü, bir coupé için geniş alan sunuyor. Arka koltuklar katlandığında ise bu hacim 1.290 litreye çıkartılabiliyor.

Yeni BMW i4 M50; 544 beygir gücü, 795 Nm tork ve 225 km/sa azami hız (elektronik olarak sınırlanmış) ile etkileyici bir performans sunuyor. Ön ve arka akslarda son derece verimli iki elektrikli motor, bu Gran Coupé modelinin 100 km/saate yalnızca 3,9 saniyede ulaşmasını sağlıyor. 521 kilometrelik menzili ile günlük kullanım için de uygun olan Yeni BMW i4 M50; Adaptif M Yürüyen Aksam, iki BMW M eDrive motor ile BMW xDrive, Sport Boost özelliği ve M Sport frenler sayesinde yüksek dinamik özellikleri ve çekişi garanti ediyor.

2022 BMW i4 fiyatları

2022 BMW i4 fiyatları nasıl olur? Yeni BMW iX xDrive40 modelinin 2.5 milyon TL’lik fiyat etiketiyle hemen hemen aynı olmasını bekliyorum.

Skoda Kodiaq Şubat 2022 fiyat listesi nasıl? 2021 ve 2022 model Skoda Kodiaq kaç paraya satılıyor?

Araba Habercisi Şubat 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 37. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 37. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

2022 BMW i4 fiyatları

2022 BMW i4 fiyatları

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba