Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün Açıkladı: Sağlık Çalışanına Corolla Hibrit 90 Lira!

Enterprise Türkiye Sağlık Çalışanları Fiyatları.
Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün

Enterprise Türkiye CEO Özarslan Tangün, Enterprise Türkiye Sağlık Çalışanları Fiyatları, Enterprise Türkiye Covid 19, Enterprise Türkiye Korona Virüs.

Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün Açıkladı: Sağlık Çalışanına Corolla Hibrit 90 Lira! Enterprise Türkiye Sağlık Çalışanları Fiyatları.

Instagram Hesabım

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, “Dünya ile birlikte ülkemizi tehdit eden Koronavirüs salgınına karşı mücadeleye verdiğimiz desteğimiz devam ediyor. Böylesi bir ortamda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini düşünüyoruz. Başta sağlık çalışanları olmak üzere, zaruri hallerde evlerinden dışarı çıkmak durumunda kalan vatandaşlarımıza kilometre sınırlamaları olmaksızın sağladığımız özel kiralama şartlarımız yoğun talep görmeyi sürdürüyor. Hizmetlerimizle bundan sonrasında da tüm sağlık çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Teknoloji Dergisi Hediyeli Araba Habercisi’nin 17 Sayısı Birden Sadece Dergilik’te

Tüm sağlık çalışanları günlük 90 TL’ye Toyota Corolla Hybrid seçeneği de dahil olmak üzere kilometre sınırı olmadan araç kiralayabiliyorlar. Sağlık çalışanları ayrıca, kiraladıkları araçlara dezenfektasyon işlemi yapılmış bir şekilde ve ücretsiz olarak sunulan adrese teslim hizmetiyle zahmetsizce erişim sağlayabiliyorlar. Enterprise ayrıca “yolculuk şartsa Enterprise yanınızda” sloganıyla; toplu taşıma yerine özel araçla mobilite ihtiyacını karşılamak isteyen herkes için 129 TL’den başlayan adrese teslim hizmetli kiralama olanaklarına da devam ediyor.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mayıs 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Herkes onun gelmesini bekliyor: Yeni Skoda Octavia.

Makyajlanan Opel Insignia Türkiye’de ne zaman satılacak?

Kia Sorento eski günlerine dönüyor! Hibrit seçeneği çok satar.

Ford Puma SUV dengelerini değiştirmek için geliyor.

Yeni Hyundai Elantra kompakt sedan sınıfında çok iş yapar.

Skoda Kamiq doğalgaz ile tüm tüketim sonuçlarını yerle bir edecek.

Yeni Renault Captur Türkiye yollarına çıkmak için hazır.

Hyundai Porsche rakibi olacak araba yaptı!

2. El Otomotiv Piyasası Ne Zaman Normale Dönecek? En Net Araştırma Sonucu Yayınlandı!

Araba Habercisi Dergisi Teknoloji Dergisi hediyeli.

Araba ve teknoloji artık birbirinden ayrılamaz iki önemli parça. Bu nedenle Araba Dergileri arasında sadece Araba Habercisi Dergisi, Teknoloji Dergisi hediyesiyle birlikte yayınlanıyor. 52 sayfalık GoToTechno Teknoloji Dergisi her zaman olduğu gibi Araba Habercisi Mayıs 2020 sayısıyla da okuyucularına hediye olarak sunuluyor.

Enterprise Türkiye Sağlık Çalışanları Fiyatları.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba