Yeni Mercedes Benz S-Serisi’nin ilk ön gösterimi My MBUX teknolojilerinin tanıtımıyla gerçekleşti!

Yeni Mercedes Benz S Serisi
Yeni Mercedes Benz S Serisi

Mercedes Benz S Serisi My MBUX, Yeni Mercedes Benz S Serisi, 2020 Mercedes Benz S Serisi, Yeni Mercedes S Serisi Teknolojiler.

Eylül ayında dünya lansmanı gerçekleşecek olan Yeni Mercedes-Benz S-Serisi’nin ilk ön gösterimi yapıldı. Yeni S Serisi’nin ilk gösterimi ikinci nesil Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi olan “My MBUX” teknolojilerinin tanıtımıyla gerçekleşti. Sayısız yeniliğin “İlk” olarak sunulduğu S-Serisi, yeni neslinde de bu geleneğini sürdürecek. İnsan odaklı kişiselleştirme ve sezgisel kullanım olanaklarıyla lüks teknolojileri yeniden tanımlıyor. Yeni Mercedes Benz S Serisi. 2020 Mercedes Benz S Serisi.

Instagram Hesabım

Yeni S-Serisi’nin iç mekânında geleneksel kumanda düğme sayısı önceki nesline göre 27 adet azaltılmış. Beş adede kadar arttırılabilen OLED teknolojisine sahip büyük ekranların da desteğiyle dokunma ve sürükleme, sesli komut, doğal el hareketleri ve gözle kumanda seçenekleri de kullanıma alınıyor. Akıllı Sesli Komut Sistemi “Hey Mercedes” birden fazla mikrofon sayesinde arka koltuklardan gelen komutlara da yanıt verebiliyor. Hangi koltuktaki yolcunun konuştuğunu belirleyerek yanıp-sönen ortam aydınlatması ile konuşmacıyı işaret ediyor. Geleneksel bir PIN girişine ek olarak, yeni bir kimlik doğrulama şekli yüksek düzeyde güvenlik sağlıyor. Bu çözümde parmak izi, yüz tanıma ve ses tanıma özellikleri bir arada sunuluyor. Bu, kişisel ayarların çağrılmasına olanak sağlıyor.

d. Koltuk ayarları sadece kapı panellerindeki ikonik koltuk düğmeleriyle değil ekran üzerinden de yapılabiliyor. Koltuk ısıtması veya masaj gibi konfor işlevleri akıllı sesli komut üzerinden çalıştırılabiliyor. MBUX İç Mekan Yardımcısı jestlere ve hareketlere tepki veriyor. o İlgili bilgiler, ön camdaki sanal gösterge paneli üzerinden yaklaşık on metrelik sanal bir mesafede sürücünün görüş alanına yansıtılıyor.

Hibrit Araçların Motorlu Taşıtlar Vergisi Söylentilerde Olduğu Gibi Yüksek mi? Bilelim ama doğrusunu!

Yeni Mercedes S Serisi 3 Boyutlu dijital gösterge paneli.

Ekrana bakan kişinin ekrandaki nesneleri farklı bakış açıları ile algılamasıyla görüntüde mekânsal derinlik oluşuyor. Ekrana bir stereo kamera sistemi entegre ediliyor. Bunlar ekrana bakan kişinin kesin konumunu belirlemek üzere devreye giriyor. Mercedes-Benz tarafından geliştirilen mesafe uyarlama yöntemleri ve sistemin son derece hızlı oluşu ile sürücü geniş bir hareket alanının keyfini sürüyor. Gösterge panelindeki gösterim sürekli olarak uyarlanıyor.

Yeni Mercedes Benz S Serisi. Mercedes Benz S Serisi My MBUX.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba