Araç Kiralama ve Filo Yönetimi Firması ALD Automotive’in Lastikleri Artık Euromaster’a Emanet!

ALD Automotive Türkiye Euromaster Anlaşması
ALD Automotive Türkiye Euromaster Anlaşması

Michelin Grubu’nun, profesyonel servis ağı Euromaster, uzun dönem araç kiralama ve filo yönetimi hizmetinde uzman ALD Automotive Türkiye lastik operasyonu konusunda anlaşma imzaladı. İşbirliği ile ALD filosundaki araçların lastiklerinin bakımı Euromaster tarafından gerçekleştirilecek. ALD Automotive Türkiye Euromaster Anlaşması.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Volkswagen Golf 8 mi? Honda Civic mi? Kazananı Her Zaman Olduğu Gibi Siz Belirlediniz!

Michelin Grubu’nun, Türkiye’de 46 şehirde ve 136 noktada hizmet veren profesyonel servis ağı Euromaster ile uzun dönem araç kiralama ve filo yönetimi hizmetinde uzman ALD Automotive Türkiye lastik operasyonu konusunda anlaşma imzaladı. İşbirliği kapsamında ALD Automotive Türkiye filosundaki araçların lastiklerinin değişimi, saklanması, lastik kondisyonunun(diş derinliği, ölçüleri) ölçümlenmesi ve raporlanması Euromaster tarafından gerçekleştirilecek.Ayrıca araçların lastikleriyle ilgili bilgilere kolayca erişim sağlanabilecek.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Euromaster Türkiye Genel Müdürü Jean Marc Penalba.

Euromaster Türkiye Genel Müdürü Jean Marc Penalba: “Çözüm odaklı iş modellerimizle filoların öncelikli tercihiyiz’’
Euromaster olarak hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını ve çözüm odaklı iş modeli sayesinde filoların öncelikli tercihi olduklarını belirten Euromaster Türkiye Genel Müdürü Jean Marc Penalba, şunları söyledi: “Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de büyük filo şirketlerinin servis ortağıyız. Euromaster servis noktalarımızın sunduğu servis kalitesi, teknik alt yapımız ve dijitalleşme sürecini tamamlamış olmamız, bize filo yönetimi konusunda büyük avantaj sağlıyor.Bu kapsamda tüm Euromaster çalışanları ve franchiseleri adına ALD Automotive’i de müşterilerimiz arasında görmekten oldukça memnun olduğumuzu söyleyebilirim.”

ALD Automotive Türkiye CEO’su Timur Kaçar.

14 yılı aşkın süredir operasyonel kiralama sektörünün lider markalarından biri olduklarını belirten ALD Automotive Türkiye CEO’su Timur Kaçar ise şunları söyledi: “Sektördeki başarımızda yüksek hizmet kalitemizin yanı sıra müşteri memnuniyetini ilk sırada tutmamız büyük rol oynuyor. Müşterimizin, kiralama deneyimini mükemmelleştirmek amacı ile süreçlerimizde sürdürülebilir gelişme sağlayacak yeni işbirlikleri yapıyoruz.

ALD Automotive Global çözüm ortağı Euromaster.

Global çözüm ortağımız Euromaster ile yaptığımız bu işbirliğiyle de, müşterilerimizin lastik operasyonlarını daha konforlu, hızlı, kaliteli ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca filomuzdaki her bir aracın lastik durumunu müşterilerimize raporlayabileceğimiz için sürüş güvenliğini etkileyebilecek lastik kaynaklı olası olumsuz koşulları henüz oluşmadan bertaraf edebileceğiz.”

ALD Automotive Türkiye Euromaster Anlaşması. Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Yerli Güç TOFAŞ AR-GE 25 Yaşında! Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu Önemli Açıklamalar Yaptı!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba