Kompakt Sedan Arabaların Kaç Para Olduğunu Araştırdım! İşte Tüm Kompakt Sedan Fiyatları!

Araba Fiyatları Sedanlar
Araba Fiyatları Sedanlar

Kompakt Sedan Sınıfı’nda Fiyatlar Kaç TL’den Başlıyor. Araba Fiyatları Sedanlar

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Araba Testleri, Araba Haberleri, Araba Yorumları, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Araba Fiyatları, Otomobil Fiyatları

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Bu haberi hazırlarken modellerin ilk ulaşılabilir fiyatlarını kullandığımı öncelikli olarak söylemek istiyorum. Yani en kolay ulaşılabilen fiyat seçeneklerine yer verdim. Elbette en yüksek ulaştığı fiyatı da haberi ekledim.

[irp posts=”3625″ name=”Dergimiz Araba Habercisi Dergisi Nisan Sayısı’nı İndirmek İçin Turkcell Dergilik Linki Burada!”]

Fiat Egea Sedan Kaç Para?

Bursalı Fiat Egea Sedan üretilmeye başladığı günden itibaren ilgi gören bir model. Rakiplerine göre daha uygun fiyatlı olması onun her zaman ön planda olmasını sağlıyor. Güncel Fiat Fiyat Listesi‘ne baktığım zaman Fiat Egea Sedan’ın 82.400TL olduğunu görüyorum. Yerli Malı. Fiat Egea Sedan fiyatı en yüksek 148.400TL’ye çıkıyor.

Honda Civic Sedan Kaç Para?

Gebzeli Honda Civic Sedan iddiasını devam ettiriyor ve podyumdan inmiyor. Güncel Honda Fiyat Listesi‘ne baktığım zaman bu modelin fiyatının 135.000TL’den başladığını görüyorum. Yerli Malı. Honda Civic Sedan Fiyatı en yüksek 183.900TL’ye çıkıyor.

Renault Megane Sedan Kaç Para?

Bursalı Renault Megane Sedan bu sınıfın en iyilerinden biri. Güncel Renault Fiyat Listesi‘ne baktığım zaman bu modelin fiyatının 106.900TL’den başladığını görüyorum. Yerli Malı. Renault Megane Sedan Fiyatı en yüksek 162.600TL’ye çıkıyor.

Hyundai Accent Blue Kaç Para?

İzmitli Hyundai Accent Blue Ocak satış rakamlarında kendine iyi bir yer bulmuştu. Güncel Hyundai Fiyat Listesi‘ne baktığım zaman bu modelin fiyatının 97.262TL’den başladığını görüyorum. Hyundai Accent Blue Fiyatı En Yüksek 125.771TL’ye çıkıyor.

Skoda Octavia Kaç Para?

Skoda Octavia Volkswagen Grubu‘nun bir üyesi olması nedeniyle ön plana daha çok çıkıyor. Güncel Skoda Fiyat Listesi‘ne baktığım zaman bu modelin fiyatının 124.400TL’den başladığını görüyorum. Skoda Octavia Fiyatı en yüksek 172.400TL’ye çıkıyor.

Toyota Corolla Sedan Kaç Para?

Adapazarlı Toyota Corolla Sedan‘ın 14 Şubat tarihinden itibaren yenilenmiş hali satışa sunuldu. Güncel Toyota Fiyat Listesi‘ne baktığım zaman bu modelin fiyatının 104.700TL’den başladığını görüyorum. Yerli Malı. Toyota Corolla Sedan Fiyatı en yüksek 178.000TL’ye çıkıyor.

Ford Focus Sedan Kaç Para?

Yepyeni Ford Focus Sedan pazara iddialı bir giriş yaptı. Güncel Ford Fiyat Listesi‘ne baktığım zaman bu modelin fiyatının 135.100TL’den başladığını görüyorum. Ford Focus Sedan Fiyatı 162.000TL’ye kadar çıkıyor. Fiyatı görememiştim şimdi yazdım.

Kia Cerato Kaç Para?

Bu arabanın fiyat listesi ya da tanıtımı Kia Türkiye’nin web sayfasında artık bulunmuyor. Neden acaba?

Opel Astra Sedan Kaç Para?

Güncel Opel Fiyat Listesi‘ne baktığım zaman bu modelin fiyatının 100.900TL’den başladığını görüyorum. Opel Astra Sedan Fiyatı en yüksek 120.600TL’ye çıkıyor.

[irp posts=”2990″ name=”Volvo XC40 D4 AWD 1 Kadın 1 Erkek Testi Youtube MSE Medya Kanalında Yayında”]

Araba Fiyatları Sedanlar

Araba Habercisi Murat Tosun

Kompakt Sedan Fiyatları Şubat 2019, Kompakt Sedan Araba Kaç Para, 2019 Sedan Fiyatları, 2019 Araba Fiyatları, 2019 Kompakt Sedan Fiyatları, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri, Kompakt Sedan Araba Fiyatları

Audi Q8 Testi Murat Tosun

https://www.youtube.com/watch?v=Amk4WrGwX5g&t=

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba