Skoda Türkiye tarafından Kasım 2022 otomobil kampanyası açıklandı! Hangi modellerde geçerli?

Araba Kampanyaları Skoda Kasım 2022
Araba Kampanyaları Skoda Kasım 2022

Skoda Türkiye tarafından Kasım 2022 otomobil kampanyası açıklandı. Skoda Yetkili Satıcılarında geçerli olan hangi modelde nasıl kampanya yaptılar. Araba Kampanyaları Skoda Kasım 2022.

INSTAGRAM HESABIM

Skoda yetkili satıcılarında sıfır kilometre modeller için kampanya başlattı. Açıklanan bilgilere göre bu kampanya 30 Kasım tarihine kadar sürecek. Sıfır kilometre bir Skoda modeli satın almak isteyenler için açıklanan kampanya bilgilerinde nelere yer verdiler? Bununla ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.
Skoda’nın iddialı SUV modeli Kodiaq için 150 bin TL, 18 ay vade ve 0,99 faiz oranıyla bir kampanya başladı. Şehirli SUV model Skoda Karoq için de 150 bin TL için, 18 ay vade ve 0,99 faiz oranlı kredi açıklaması yapıldı.
Skoda Scala modeli içinse 100 bin TL için 24 ay vade ve 0,99 faiz oranıyla bir kampanya düzenlenmeye başladı. Belirtilen Kredi Kampanyası yalnızca SCALA 1.0 Premium 110 PS DSG versiyonunda sunulmaktadır açıklaması bulunuyor. Skoda’nın diğer modelleri içinse 1,99 oranlı kredi kullanımı yapılıyor.

Radar gibi görünüyor ama aslında başka bir şeyi takip ediyor! Yakalarsa cezası 2 bin 815 TL!

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Araba Kampanyaları Skoda Kasım 2022.

Araba Kampanyaları Skoda Kasım 2022

Araba Kampanyaları Skoda Kasım 2022.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba