Audi e-tron 50 quattro 300 km menzil sunuyor!

Audi etron 50 quattro yorumları
Audi etron 50 quattro yorumları

Audi etron 50 quattro yorumları, Audi elektrikli otomobil, Audi Elektrikli Araba, Audi etron yenilendi, Yeni audi etron yorumları, 2020 Audi Etron yorumlar. Audi’nin tamamen elektrikli ilk aracı olan e-tron’un ikinci nesli onaylandı. 2020 yılında piyasaya sürülüyor. Audi e-tron 50 quattro, 71 kWh’lik bataryası ile WLTP standartlarına göre 300 kilometrelik bir menzil sağlayan çift elektrikli motora sahip. 120 kw’lık kapasiteye sahip olan bu motor 30 dakika içinde %80’e kadar şarj dolumu sağlıyor. Audi etron 50 quattro yorumları.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Audi’nin Brussels tesisinin ürünü olan e-tron 50 quattro, yüksek verimlilik düzeyini güçlü ve anında erişilebilir performansla birleştiriyor. Daha önceki neslinde olduğu gibi her dingile monte edilmiş elektrik motoruna sahip olan audi e-tron 50 quattro aynı zamanda dört tekerlekli çekişe de sahip. 0-100 km/s hızlanmasını 7.0 saniyede tamamlıyor ve toplam 540 Nm’lik torka sahiptir. Bu aracın maksimum hızı ise 190 km/s’dir. Audi e-tron 50 quattro, en yüksek verime sahip olmak için genellikle sürüş esnasında sadece arka elektrik motorunu kullanıyor. Ön elektrik motoru ise performans gerektiren durumlarda etkin olur. Havalı süspansiyona sahip olan ve e-tron’un alçak ağırlık merkezini içeren modern süspansiyon bileşenleri ile birlikte inanılmaz bir dinamizm ve stabilite sağlamaktadır.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Yeni motorun, çalışma direncini azaltan düşük brüt ağırlığı standart termal pompa ile termal yönetim sisteminin maksimum verimliliğe ulaşmasına yardımcı olur. Bu sistem, bataryanın yanı sıra motorun iç sıcaklığını da düzenler. Aynı zamanda elektrik motorlarını, güç elektroniklerini ve şarj cihazını da soğutur. Bu şekilde yüksek voltajlı ürünlerin uzun ömürlü olmasını sağlar ve doğru akım sayesinde hızlı şarjı mümkün kılar.

Evde şarj edilebilmesi için Audi e-tron 50 quattro standart olarak tüm modellerinde kompakt şarj sistemi ile donatılmıştır. Sürücüler telefonlarındaki My Audi uygulamasını kullanarak tüm şarj işlemlerini, zamanlayıcıları ve dışarıdan klima kontrolünü yapabilirler. Ayrıca sürücüler Standart Verimlilik Asistanı’nı kullanarak Audi’nin sanal kokpiti tarafından verilen tahmine dayalı bilgiler sayesinde daha ekonomik bir yolculuk yapmasını sağlar. Bu sistem trafik ortamını ve rotayı tespit etmek için radar sensörleri, kamera görüntülerini, navigasyon verilerini ve Car-to-x bilgilerini kullanır. Adaptif Yolculuk Asistanı ile birlikte, verimlilik asistanı bu aracı duruma göre frenleyebilir veya hızlandırabilir.

 Audi etron 50 quattro yorumları.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba