Benim Gibi Merak Ediyorsanız Bentley 1 Yılda Kaç Tane Satıyor?

Bentley Kaç Tane Satıyor

Bentley Satış Rakamları, Bentley Kaç Tane Satıyor, 2019 Bentley Satış Rakamları, Satış Rakamları Bentley.

Bentley Kaç Tane Satıyor? Eğer benim gibi bu konularda meraklıysanız işte Bentley markasının bir yıllık satış rakamı.

Youtube Kanalımız

Bentley Kaç Tane Satıyor?

Bentley Kaç Tane Satıyor? Bentley şirketinin satışları 2019 yılında %5 artış gösterdi. Çünkü şirketin ürettiği heyecan verici yeni modeller dünya çapında müşteriler tarafından ilgi görmeyi başardı. Toplamda 11.006 adet satan İngiliz lüks araç markasının 10.000 barajını geçebildiği yedinci yılı oldu. Amerika, bu yıla kadar Bentley’in satış anlamında kalesi durumundaydı, geçtiğimiz yılda Bentley Avrupa ve İngiltere’de elini güçlendirmeyi başardı. Şirketin süregelen başarısının sırrı, başta Continental GT W12 ve Bentayga v8 olmak üzere diğer popüler modellerinin sürekli kullanılabilirliğinin artması ve markanın bir dizi heyecan verici model sunmasıydı. Continental GT modeline olan talep hem Coupe hem de Convertible versiyonları için yüksek performanslı bir V8 motorunun piyasaya çıkması ile arttı.

Bentley Bentayga Hibrit aracı, dünyanın piyasaya sürülmüş olan ilk gerçek lüks elektrikli aracıdır ayrıca bu araç Bentley markasının ilk gerçek elektrikli otomobili konumundadır Dünyanın en iyi Grand Tourer aracı olan Bentley Continentaal GT, 2019 yılında bir önceki yıla göre %54 artış ile en çok satan modeliydi. Bentayga aracının satışları ise %18 artış gösterdi.

2020 Yılında Özel Tüketim Vergisi ÖTV İndirimi Olacak mı?

Bentlley CEO’su olan Adrian Hallmark açıklaması.

Bentlley CEO’su olan Adrian Hallmark yaptığı açıklamada, ‘2019 yılı bizim için birçok nedenden ötürü olağanüstü bir yıldı. Satış performansımız, 100 yıllık geçmişimizde dördüncü defa 11.000’den fazla teslimata ulaştı ayrıca 10.000 satış barajını yedi yıl üst üste geçmenin gururunu yaşıyoruz. Bu sonuç, tüm satış bölgelerimizde güçlü talep ve Continental GT Convertible aracımızın başarılı lansmanı sayesinde gerçekleşti. Bu başarıda, geçmiş yıllarda satışlarımızın %20’sine katkıda bulunan Flying Spur modelimizin olmaması ilgi çekicidir’ dedi.

Bentley, Amerika’da 2019 yılında %30 artış ile 2.913 araç satışı gerçekleştirdi. Amerika’yı Bentley markasının bir numaralı pazarı haline getiren bu güçlü performans, yeni Continental GT aracının rekor satışları ile arttırıldı. Avrupa’da ise %5’lik bir artış gerçekleşti, küresel teslimatların %24’ünü oluşturan Avrupa’daki artış ile 2.670 araç satışı yapıldı.

Bentley’in İngiltere’deki iç pazarı, güçlü performansını devam ettirerek geçtiğimiz yıla göre %10’luk bir artış ile 1.492 araç satışı gerçekleştirdi. Bentley Orta Doğu’da ise düşüş yaşayarak 852 araç satışı gerçekleştirdi.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba