Benzinin Litre Fiyatında Bu Gece 25 Kuruş İndirim Bekleniyor

Benzin litre fiyatı, benzin litre fiyatı indirimi, benzin fiyatlarında indirim 17 Mart, Benzin daha da ucuzluyor, benzinde ne kadar indirim yapılacak?

Petrol fiyatlarındaki düşüş bu geceden itibaren benzinin litre fiyatına 25 kuruş indirim getirecek. Benzin fiyatlarında indirim 17 Mart.

Youtube Kanalımız

Dizel litre fiyatı indirimi ile ilgili şimdilik bir bilgi yok. Ancak daha önce çıkan haberlerde bu hafta dizelin litre fiyatında da indirim olacağı yazılmıştı.

Yeni hikayelerin eskimeyen kahramanı Özel Seri ile Satışa Sunuldu

Dün 7 kuruş zam gelen benzinin litre fiyatına, bu gece yarısından (17 Mart gece yarısı 18 Mart 00.00) itibaren geçerli olmak üzere 25 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

Shell Fuelsave Benzin 5.55 TL. İndirim olması durumunda Shell Fuelsave litre fiyatı 5.30 TL’ye düşecek. Böylelikle benzinin litre fiyatı 4 TL’li rakamlara çok yaklaşmış olacak.

Shell Fuelsave dizelin litre fiyatıysa 5.65 TL. bu indirim gerçek olursa benzinin litre fiyatı dizelin litre fiyatından 35 kuruş daha ucuz olacak.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi. Her şey yolunda giderse herkese Nisan sayısı itibariyle bir sürprizim olacak.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba