Brisa COVID 19’a Karşı Aldığı Güçlü Tedbirlerle Üretimine Yeniden Başladı!

Brisa Fabrikası Covid 19.
Brisa Fabrikası Covid 19.

Brisa Fabrikası Covid 19, Lassa Fabrikası Covid 19, Brisa Fabrikası Korona Virüs, Covid 19 Kapanan Fabrikalar, Covid 19 Açılan Fabrikalar.

Brisa COVID 19’a Karşı Aldığı Güçlü Tedbirlerle Üretimine Yeniden Başladı! Brisa Fabrikası Covid 19.

Instagram Hesabım

Bridgestone Corporation ve Sabancı Holding ortak kuruluşu Brisa, COVID-19 sürecinde 3 haftalık bir aranın ardından üretimini sürdürüyor. Tüm fabrikalarda dezenfeksiyon, hijyen ve fiziki mesafe gibi temel önlemlerin yanı sıra ultraviyole ışınla sterilizasyon ve termal kameralarla ateş ölçümü gibi kapsamlı uygulamalar yürütülüyor. Eğitim ve destek programları ile farkındalığı en üst düzeyde tutulan Brisa çalışanları, dönüşümlü çalışma modeliyle görev alıyor. Şirket dijitalleşmenin de sağladığı fırsatlardan yararlanarak çalışanlarının sağlık ve güvenlik ihtiyaçlarını karşılıyor, toplumsal refahın sürdürülmesi için sorumluluklarını yerine getiriyor.

Castrol Türkiye Direktörü Aslı Yetkin Karagül Açıkladı! Market İhtiyaçlarını Karşılayacağız!

Brisa CTO Yardımcısı Haluk Kürkçü’nün açıklamaları.

Brisa CTO Yardımcısı Haluk Kürkçü, “Her gün sağlıkla ve güvenle evlerinden çıkıp işlerine gelen çalışanlarımızın, işlerinden de evlerine ve ailelerine sağlıkla ve güvenle kavuşmaları en büyük önceliğimiz. Benzeri görülmemiş COVID-19 süreci tüm dünyada sadece toplumsal sağlığı değil, ekonomik hareketliliğin azalması ile refahı da tehdit ediyor. Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olarak ülkemizde bu sürecin mümkün olan en iyi şartlarda yönetilmesi için bir yandan tüm paydaşlarımızın korunması bir yandan da toplumsal refahın sürdürülmesi için çalışıyoruz. Bu kapsamda, 3 hafta ara verdiğimiz üretimlerimize, tüm lokasyonlarımızda, uluslararası standart üstü tedbirlerin alındığı ve tüm çalışanlarımızın bilinçlendirildiği bütüncül bir yönetimle devam ediyoruz. Önlemlerimizde dijitalleşmenin sağladığı imkanlardan da faydalanıyor, süreci kolaylaştırmak ve daha etkin yönetebilmek için dijital uygulamaları çalışanlarımıza sunuyoruz. Böylece Brisa olarak, toplumun refahı için, ihtiyaç duyulan ürünlerimizi sağlıklı ve güvenli bir ortamda sunmak için birlikte çalışıyoruz. Bu süreci birliktelikle aşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Brisa Fabrikası Covid 19.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mayıs 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Herkes onun gelmesini bekliyor: Yeni Skoda Octavia.

Makyajlanan Opel Insignia Türkiye’de ne zaman satılacak?

Kia Sorento eski günlerine dönüyor! Hibrit seçeneği çok satar.

Ford Puma SUV dengelerini değiştirmek için geliyor.

Yeni Hyundai Elantra kompakt sedan sınıfında çok iş yapar.

Skoda Kamiq doğalgaz ile tüm tüketim sonuçlarını yerle bir edecek.

Yeni Renault Captur Türkiye yollarına çıkmak için hazır.

Hyundai Porsche rakibi olacak araba yaptı!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba